28/03/2024

Χαρά, περηφάνια και… γνώσεις προσέφερε ο Ηλίας Ηλιάδης!

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Ολυμπιονίκης μας, Ηλίας Ηλιάδης το διάστημα μεταξύ 26 και 29 Δεκεμβρίου. Στην συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Anatolia College, έλαβε χώρα το πρώτο Training Camp του Ηλία Ηλιάδη και αν μη τι άλλο η απήχηση ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες.

Το Εθνικό μας πρωταθλητή επισκέφθηκαν αθλητές σχεδόν απ’όλα τα κράτη της Ευρώπης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σερβία, το Βέλγιο, το Ισραήλ και φυσικά την Ελλάδα. Άπαντες, έσπευσαν να προπονηθούν κοντά στον Ηλία με σκοπό φυσικά να μάθουν και να διδαχθούν τα… μυστικά του Τζούντο, τα οποία ο «Mr. Ippon» κατέχει καλύτερα από τον καθένα.

Η άριστη οργάνωση του Camp περιείχε προπονήσεις του Ηλία Ηλιάδη με αθλητές ηλικίας των έξι ετών και άνω. Στην τελετή λήξης μάλιστα του πρώτου Training Camp το Anatolia College βράβευσε τον Ηλία, ο οποίος… εξέπληξε τους παρευρισκομένους, φέρνοντάς τους να δουν από κοντά το Ολυμπιακό του μετάλλιο από το Λονδίνο.

Πάντως, το βασικό μήνυμα της συγκεκριμένης συνάντησης, εκτός από μαθησιακό κομμάτι ήταν ότι το συγκεκριμένο event πρέπει να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι έδωσαν ραντεβού στο ίδιο μέρος και για την επόμενη σεζόν!