18/04/2024

Στη Βαρσοβία η ομάδα τζούντο του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για το Warsaw Judo Open

Στη Βαρσοβία θα μεταβεί η ομάδα τζούντο του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ το Σεπτέμβριο για να λάβει μέρος στο Warsaw Judo Open που θα διεξαχθεί στις 28 και 29 του μήνα.

Οι αθλητές του συλλόγου θα λάβουν μέρος σε μια από τις πιο δυνατές διοργανώσεις καθώς συμμετέχουν πάνω από 30 χώρες της Ευρώπης και πάνω από1200 αθλητές.
Μετά τους αγώνες ακολουθεί Κομπ προετοιμασίας δυο ημερών με διπλές προπονήσεις όπου θα έχουν την ευκαιρία οι αθλητές να προετοιμαστούν ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Στην αποστολή του συλλόγου θα είναι οι αθλητές:
ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΥΡΙΚΟΣ ΦΡΑΖΗΣ
ΠΑΤΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΡΗ ΣΑΒΒΙΝΑ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις του προπονητή Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κου ΜΠΟΥΝΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ στον Γεώργιο Ν. Λιά
Ερώτηση: Είναι το πρώτο τεστ της ομάδας για τη φετινή σεζόν?
Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα μας, το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό καθώς συμμετέχουν πρωταθλητές από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Το σημαντικότερο είναι ότι μετά τους αγώνες ακολουθεί διήμερο προπονητικό Κομπ με δίπλες προπονήσεις και θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά να παλέψουν με τους καλύτερους αθλητές στην Ευρώπη.
Ερώτηση: Ο στόχος της ομάδας?
Είναι μια ευρωπαϊκή και από τις πιο δυνατές διοργανώσεις στην Ευρώπη. Πάντα στόχος μας είναι να μπούμε στα μετάλλια. Τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες να το επιτύχουν και πιστεύω πολύ σε όλους. Η εμπειρία είναι το μονό εμπόδιο μας που με λίγο τύχη θα το ξεπεράσουμε. Σε αυτό το τουρνουά είχα λάβει και εγώ μέρος σε ηλικία τότε 20 ετών με την εθνική ομάδα όπου είχα φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης μετά από πολύ δυνατά παιχνίδια
Ερώτηση: Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία?
Έχουν κάνει αρκετά σκληρή προετοιμασία όλο τον Αύγουστο με καθημερινές προπονήσεις και δουλέψαμε πολύ πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Τώρα από Δευτέρα περνάμε στο επόμενο στάδιο που περιλαμβάνει πισίνα και κάποιες εκρηκτικές ασκήσεις , μετά θα υπάρξει ένα μικρό ρεπό για ξεκούραση , μασέρ για αποκατάσταση και η συνεχεία στις εγκαταστάσεις μας και πάνω στο στρώμα
 
Πηγή: www.kalymniansvoice.com