19/04/2024

Στην Αυστρία η…προθέρμανση των Ελλήνων τζουντόκα

Στο Μίτερσιλ θα γίνει η… προθέρμανση των Ελλήνων τζουντόκα για τις μεγάλες διοργανώσεις του 2014. Στο προπονητικό καμπ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU) που θα πραγματοποιηθεί επί αυστριακού εδάφους, θα συμμετέχουν πέντε Έλληνες αθλητές και συγκεκριμένα οι Ηλίας Ηλιάδης, Γιώργος Αζωίδης, Αλέξης Ντανατσίδης, Ρομάν Μουστόπουλος και Ελισάβετ Τελτσίδου. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΤ, Βασίλης Ηλιάδης.

Στο προπονητικό καμπ που θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιανουαρίου, θα συμμετέχουν συνολικά 500 τζουντόκα από 38 χώρες. Οι συμμετέχοντες, εκτός όλων των άλλων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες αλλαγές στους κανονισμούς της IJF.

Εκτός του Ηλία Ηλιάδη, στο Μίτερσιλ θα βρεθούν ακόμη πολλά σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τζούντο και συγκεκριμένα οι Αρσέν Γκαλστιάν (Ρωσία), Ντεξ Έλμοντ (Ολλανδία), Χενκ Γκρολ (Ολλανδία), Ντιμίτρι Πίτερς (Γερμανία), Ταγκίρ Καϊμπουλάεφ (Ρωσία), Λούκας Κρπάλεκ (Τσεχία), Κιμ Πόλινγκ (Ολλανδία), Έβα Τσερνοβίτσκι (Ουγγαρία), Μαϊλίντα Κελμεντί (Κόσοβο), Μάρτι Μαλόι (ΗΠΑ), Μίριαμ Ρόπερ (Γερμανία), Κέρστιν Τιέλε (Γερμανία) κ.α.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ