19/04/2024

Ξανά αλλαγή διοίκησης στο Τζούντο!

Συνεχίζεται το αλαλούμ στην Ελληνική Ομοσπονδία του Τζούντο με τις συνεχείς εναλλαγές της ηγεσίας  ανάμεσα στην εκλεγμένη και την προσωρινή διοίκηση.


Στο τελευταίο «επεισόδιο» ανέβηκε χτες ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας υπογεγραμμένη από την δικηγόρο Μαρία Δουλαβέρη που λέει ότι επανέρχεται η προσωρινή διοίκηση του κ. Σουφλερή στο τιμόνι της μετά από απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείο Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι πριν ένα μήνα περίπου ήταν η διοίκηση του κ. Καφενταράκη που έβγαζε ανακοίνωση για «δικαίωση από τα δικαστήρια» κάνοντας συνέλευση μάλιστα με τον γγΑ κ. Συναδινό.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες. Mετά τις τελευταίες εκλογές όπου εκλέχθηκε ο κος Καφενταράκης, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα με την ηγεσία να αλλάζει στην προσωρινή διοίκηση του κ. Σουφλερού. Από εκεί και πέρα, είχαμε πολλά επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα . Να δούμε πότε θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση αφού ακόμη και αν παραμείνει για την ώρα η προσωρινή διοίκηση του κ. Σουφλερού, πρέπει κάποια στιγμή να κάνει εκ νέου εκλογές.

Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση:

«Ύστερα από έναν ατέρμονο δικαστικό αγώνα το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά δέχτηκε ότι η διορισθείσα με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών Προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο είναι η μόνη νόμιμη Διοίκηση της Ομοσπονδίας από την 18-1-2017, ότε και διορίστηκε, σε απάντηση της απελθούσας Διοίκησης (με προεξάρχοντα τον κ. Καφενταράκη), η οποία με απέλπιδες προσπάθειες, τερτίπια και μεθοδεύσεις επιχειρούσε -μάταια- να χρηστεί νόμιμη διοίκηση. Κατόπιν των ανωτέρω και προς αποφυγή συγχύσεων που δημιούργησαν τα μέλη της απελθούσας Διοίκησης ενημερώνουμε ότι τυχόν αποφάσεις που ελήφθησαν από την 18-1-2017 έως και σήμερα από την απελθούσα Διοίκηση με Πρόεδρο τον κ. Καφενταράκη ουδεμία ισχύ έχουν και είναι ανυπόστατες, μη δυνάμενες να παράγουν το ελάχιστο έννομο αποτέλεσμα. Οι ανυπόστατες αυτές αποφάσεις είναι νομικά ανύπαρκτες καθότι ελήφθησαν από μη νόμιμα συγκροτημένο σώμα δηλαδή από άτομα που δεν είχαν την ιδιότητα της Διοίκησης.

Μαρία Δουλαβέρη
Δικηγόρος»