29/03/2024

Με επιτυχίες άνοιξε η καινούργια αγωνιστική σεζόν για το Southern Judo Academy

Με επιτυχίες άνοιξε η καινούργια αγωνιστική σεζόν για το Southern Judo Academy (Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου). Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αρχή της αγωνιστικής σεζόν με επιτυχίες για το Southern Judo Academy (Αθλητικός Όμιλος Τζούντο Αλίμου) . Ο σύλλογός μας έλαβε μέρος στο 5ο Panionios Cup με 9 τζουντόκα και κέρδισε 6 μετάλλια και μια 5η θέση:

2 Χρυσά (Νάνσυ Ζαριώπη -52kg Νεανίδων & Σπυριδούλα Αντωνίου -48kg Κορασίδων Α΄)
3 Ασημένια (Δημήτρης Λυμπερόπουλος -46kg Παίδων Β’, Νίκος Τριανταφυλλίδης -46 kg junior A’ & Μαριάννα Χαλμούκου -36 kg junior A’)
1 Χάλκινο (Λευτέρης Λάμπρου -33kg junior A’)
5η θέση Αλέξανδρος Κιτσιώνας -27 kg junior A’

Ο Δημήτρης Σπυρόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία των -66kg εφήβων έπαιξε πολύ καλά αλλά μια απροσεξία στο golden score του στοίχισε τον αγώνα και την συνέχεια στο τουρνουά.


Να αναφέρουμε επίσης ότι ο αθλητής του συλλόγου μας Γιάννης Αγαπάκης πήρε το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία των -66kg Ανδρών, στον πρώτο του όμως αγώνα τραυματίστηκε στον ώμο.

Παρ’ όλα αυτά συνέχισε και έπαιξε και δεύτερο αγώνα αλλά λόγω του τραυματισμού του δεν μπόρεσε να διακριθεί. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα στους προπονητές και στους γονείς. Η πορεία του συλλόγου είναι ανοδική και πολλά υποσχόμενη».