27/04/2024

Με επιτυχία το σεμινάριο Κορεάτικου σπαθιού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο   επιμορφωτικό σεμινάριο κορεάτικου σπαθιού που διοργάνωσε η KMAES EDUCATION για την χώρα μας.Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Αθλητικού ομίλου Χολαργού Judokan:

Το σεμινάριο έγινε στις 27 Νοεμβρίου και οι δάσκαλοι του Ομίλου Judokan ήταν πάλι εκεί. Θερμά συγχαρητήρια αξίζει ο εκπρόσωπος της IKMAS  στην Ελλάδα Master Μιχάλης Κανέλλος για την άψογη διοργάνωση. Το σπαθί αποτελεί μία ιδιαίτερη τέχνη με ιστορία αιώνων και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των Κορεάτικων πολεμικών τεχνών. Χρειάζεται ισορροπία, αυτοσυγκέντρωση, σωστή αναπνοή και αρμονία κινήσεων.

15310600_1359742264038974_2042666986_n

 

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν δύο μεγάλοι δάσκαλοι από την Κορέα. Ο Grand master Ung Seob Shim πρόεδρος της International Korean Martial Arts Society – IKMAS  και ο Master Taeyoung Kim.   Η Korean Martial Arts European Society – Education (K.M.A.E.S. – Education) αποτελείται από μια ομάδα δασκάλων που ασχολούνται με τις κορεάτικες πολεμικές τέχνες με στόχο την καταγραφή, τακτοποίηση – αρχειοθέτηση και μετάδοση των πολεμικών τεχνών της Κορέας. Την ομάδα αυτή επίσης υποστηρίζουν άτομα με διαφορετική επιστημονική κατάρτιση, όπως γυμναστές, ιατροί, ψυχολόγοι και άλλοι. Η K.M.A.E.S. – EDUCATION έχει αναπτύξει επίσης ένα μεγάλο δίκτυο επικοινωνίας με δασκάλους από την Κορέα και από όλο τον κόσμο που είναι υψηλόβαθμοι και έχουν άριστη κατάρτιση στο αντικείμενό τους. Επόμενο ραντεβού για το μεγάλο ετήσιο σεμινάριο HAPKIDO!!!!!