26/04/2024

Με επιτυχία η ημερίδα Παιδί και Αθλητισμός από Αθλητικό όμιλο Χολαργού «Judokan»

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Χολαργού «Judokan»,  με θέμα «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ».Aναλυτικά το δελτίο:


Ο διακεκριμένος ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης έδωσε χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά που παρακολούθησαν την ομιλία, ενώ, ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Σαμαράς ανέλυσε τους πιο συχνούς αθλητικούς τραυματισμούς και τα πιο συχνά ανατομικά προβλήματα των παιδιών, καθώς και την αντιμετώπισή τους.

Το κάλεσμα του Αθλητικού Ομίλου Χολαργού «Judokan» τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς και αθλητές. Το ΔΣ του Ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν έμπρακτα την ημερίδα:

Τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κύριο Ηλία Αποστολόπουλο και την κυρία Νίκη Ζιαμπάρα, Σύμβουλο Δημάρχου.

Τον Δ.Ο.Π.Α.Π., τον πρόεδρο του κύριο Δημήτριο Οικονόμου, καθώς επίσης και τον εκπρόσωπο του Δ.Ο.Π.Α.Π. κύριο Κίντζιο, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Τον ΓΑΣ Χολαργού, την Πρόεδρό του κυρία Βάνα Ξένου, καθώς και τον κύριο Φίλιππο Καχραμάνο, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Το Αθλητικό Σωματείο «Ολυμπιάδα» και ιδιαίτερα τον κύριο Κώστα Κώτση.

Τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΟ Χαλανδρίου» και τον δάσκαλο Σιδέρη Γεωργίου, καθώς και την δασκάλα Κατερίνα Κάβδα.

Το Αθλητικό Σωματείο «ΠΑΟ Ελληνορώσων» και την προπονήτρια Νάντια Καψουροπούλου.

Το Αθλητικό Σωματείο «ΠΑΙΑΝ» και τον προπονητή του, Μιχάλη Αθανασίου.

Το Αθλητικό Σωματείο «Μαίανδρος» και τον προπονητή του, Δημήτρη Δημητριάδη.

Την ΑΜΙΤΑ για την ευγενική χορηγία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού κυρία Κατερίνα Γκούμα, που στηρίζει κάθε προσπάθεια του Ομίλου για την προαγωγή του αθλητισμού και του ήθους στα παιδιά της πόλης μας – και όχι μόνο».