19/04/2024

Μετάλλια για τους Southern Judo Academy στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy), του οποίου 4 τζουντόκα έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο Ανδρών-Γυναικών (τύποις αγωνίστηκαν με άλλους συλλόγους διότι τελούν υπό μεταγραφή, αλλά ουσιαστικά είναι αθλητές του νεοσυσταθέντος συλλόγου) και κέρδισαν. Aναλυτικά το δελτίο:


«Ένα χρυσό μετάλλιο με την Βασιλική Λυμπεροπούλου στα -78 κιλά, ένα ασημένιο μετάλλιο με την Άννα Τασάκου στα -70 κιλά η οποία στο τελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε την Ελισάβετ Τελτσίδου και 1 5η θέση με τον Κώστα Λυμπερόπουλο στα -73 ο οποίος αν και φαντάρος έπαιξε σε μια δύσκολη κατηγορία με 55 αθλητές και έφτασε να παίξει στον μικρό τελικό.

Η Μαρία Σπυροπούλου έπαιξε στα -63 κιλά και κέρδισε έναν αγώνα μς ippon και έχασε στην συνέχεια άλλους δύο. Απούσα λόγω τραυματισμού η Ζωή Σπυροπούλου η οποία ήταν και το φαβορί για το χρυσό, αφού στο τελευταίο Πρωτάθλημα Νεανίδων έιχε κερδίσει με ippon την νυν πρωταθλήτρια Ελλάδος στα -63 κιλά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πραγματικά υπερέβαλλαν εαυτούς και τα έδωσαν όλα στους αγώνες. #proudofmyathletes #southernjudoacademy #judowayoflife #soulpower».

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy), του οποίου 4 τζουντόκα έλαβαν μέρος στο…

Gepostet von Southern Judo Academy am Sonntag, 17. Dezember 2017