28/03/2024

Η Βραζιλία «αγκάλιασε» τον Ηλιάδη! (PHOTO)

Ο Ολυμπιονίκης μας Ηλίας Ηλιάδης πιστός στο στόχο του για τη διεύρυνση των γνώσεων του Τζούντο στη νέα γενιά βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Βραζιλία. Ο «Mr. Ippon» χαίρει άκρας εκτίμησης από τους Τζουντόκα της «Σελεσάο», γεγονός που φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν, αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Ο πρωταθλητής μας επισκέφθηκε σημαντικά μέρη της χώρας τα οποία εκπροσωπούν και διδάσκουν το Τζούντο. Εκεί, ο Ηλιάδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με σπουδαίους δασκάλους, που σημειώνεται ότι είναι απόγονοι της πρώτης γενιάς Τζουντόκα οι οποίοι διδάχθηκαν από τον ίδιο τον Jigoro Kano.

Στα πλαίσια αυτού του ταξιδιού ο Ηλίας μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τους ανερχόμενους αθλητές, ενώ όταν του ζητήθηκε δεν παρέλειψε να τους συμβουλέψει, με βάση την εμπειρία του, για τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνουν στην καριέρα τους, ώστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Το fightsports.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την συγκεκριμένη επίσκεψη του Ηλιάδη στην Βραζιλία και σας το παραθέτει. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως το «πλούσιο» πρόγραμμα του Ηλιάδη περιέχει και αγώνες στη Γερμανία, με τα χρώματα της ομάδας που ανήκει, από τους οποίους το fightsports.gr θα σας μεταφέρει νέα το προσεχές διάστημα.