19/04/2024

Ελισάβετ Τελτσίδου: Δεν σκέφτομαι τις ΜΜΑ αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις!

Άλλη μία τεράστια επιτυχία για μαχητικά αθλήματα, ήλθε από το Τζούντο, αφού η Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας. Η νεαρή αθλήτρια μετά την επιτυχία της μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για το μετάλλιο, τους στόχους της αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει στις ΜΜΑ! Αναλυτικά η συνέντευξη:

Περίμενες να φτάσεις στο χρυσό μετάλλιο και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

«Περίμενα να τα καταφέρω διότι ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη. Επόμενος στόχος μου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στο Καζακστάν». 

Παρά το ότι ο αθλητισμός περνάει κρίση στα μαχητικά αθλήματα βλέπουμε συνεχώς μετάλλια. Πιστεύεις ότι το Τζούντο θα μας φέρει και άλλα μετάλλια;

«Είναι αλήθεια ότι περνάει κρίση ο αθλητισμός, όμως πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλα μετάλλια, και στο Τζούντο, διότι η ομοσπονδία και ο Νίκος Ηλιάδης κάνουν το καλύτερο και μας βοηθούν, παρά τις δυσκολίες». 

 Ποιους αθλητές θεωρείς πρότυπο στο στυλ σου στην Ελλάδα;

«Το πρότυπο για μένα είναι φυσικά ο συναθλητής μου Ηλίας Ηλιάδης». 

Θα ήσουν ανοιχτή να παίξεις σε κάποιο επαγγελματικό event τύπου ΜΜΑ; Θα έμπαινες σε κλουβί; Έχουμε το παράδειγμα της Rousey που είναι Τζουντόκα και έχει σαρώσει τα πάντα;

«Προς το παρόν όχι δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή την στιγμή είναι το Τζούντο. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις»!

Για το τέλος η κορυφαία Τζουντόκα ευχαρίστησε τους προπονητές και την οικογένειας της για την στήριξη που της παρέχουν…