27/04/2024

Δημήτρης Μπουντάκης: «Να γίνει θεσμός το Warrior’s Night»

Δημήτρη καλησπέρα, 2ο Warriors Night στην Κάλυμνο, υπάρχει γενικά ενδιαφέρον στα Δωδ/σα και στην Κάλυμνο ειδικότερα για τα μαχητικά αθλήματα;

Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τη διοργάνωση μας. Όπως είπατε και εσείς είναι το 2ο WARRIORS NIGHT μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του πρώτου , αν σκεφτεί κάνεις ότι στη πρώτη εβδομάδα διάθεσης των προσκλήσεων είχε γίνει SOLD OUT. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος διψάσει για κάτι διαφορετικό και πόσο μάλλον για τέτοιες διοργανώσεις με μαχητικά αθλήματα.

Πέρυσι είχες αρκετούς αγώνες και ΜΜΑ και Grappling, φέτος πως θα είναι το πρόγραμμα;

Σκοπός μας είναι να βάλουμε όσο περισσότερους αγώνες μπορούμε. Φέτος θα έχει αγώνες σε JUDO,BJJ.GRAPPLING,KICK BOXING,MMA και περιμένω και απάντηση για ένα η δυο παιχνίδια πυγμαχίας. Βέβαια την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και πολλά happenings .

Θα υπάρχει κάποιος γνωστότερος στο ευρύ κοινό μαχητής που θα παίξει εκείνη τη μέρα;

Κάθε χρόνο θέλουμε να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω και να ανεβαίνουμε σταθερά. Θέλουμε να γίνει θεσμός ώστε να μπορούμε να προσελκύσουμε αθλητές υψηλού επιπέδου. Δεν είναι εύκολο  για ένα νησί τόσο μακριά από την Αθήνα. Είναι μεγάλες οι οικονομικές δυσκολίες. Βέβαια μεγάλη τιμή για εμάς είναι ότι θα βρεθεί στη Κάλυμνο ένας πολύ μεγάλος αθλητής και πολύ καλός φίλος ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ <<MULE>> ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ. Αυτή τη φορά βέβαια από το πόστο του διαιτητή αλλά όπως καταλαβαίνω θα τον δούμε σύντομα πάλι στην ενεργό δράση και θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύουμε. Όσο για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος δεν θέλω να σταθώ σε ονόματα αλλά και να αδικήσω ίσως κάποιον.

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα έρθει να δει το Warriors Night 2?

Θέαμα , ένταση , δύναμη , θάρρος. Αυτά είναι που χαρακτηρίζουν τους μαχητές και αυτά είναι που εισπράττει ο κόσμος από τους αθλητές. Στο πρώτο WR ο κόσμος δεν ήθελε να φύγει από το γήπεδο. Ζήταγε κι άλλο, κι άλλο. Φέτος θα του δώσουμε την απόλαυση των περισσοτέρων αγώνων σε πολύ μεγαλύτερη δόση.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για υποστήριξη σας. Να ευχαριστήσω τους δυο καλούς μου φίλους Βασιλειάδη Κυριάκο και Τσολεριδη Κυριάκο για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς βέβαια και τους χορηγούς της διοργάνωσης που πολύ απλόχερα στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια και μπορούμε και κάνουμε κάτι το τόσο μεγάλο και διαφορετικό στα Δωδεκάνησα.