20/04/2024

«Βόμβα» με Ηλιάδη στο Boyka: Athens Warrior Spirit

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μαχητικού χώρου θα λάβει μέρος στο μεγάλο φεστιβάλ. Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη που θα είναι παρών στο  Boyka: Athens Warrior Spirit. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης Boyka: Athens Warrior Spirit-2018 στα πλαίσια του μεγάλου Φεστιβάλ/ Martial Arts Demonstration Show που θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου, και μετά τις ήδη εγκεκριμένες συμμετοχές δεκαεννέα ομάδων επίδειξης μεταξύ αυτών Fu Jow Pai Kung Fu, Muay Boran – Krabi Krabong, MMA, Taekwondo (WTF), Aikido, Ju Jitsu, Shitoryu Karatedo, Filipino Combat Systems Kali, Kajukenbo, Aiki Jujutsu, Taekwondo (ITF), Box, Hwal Moo Do, Capoeira , Kick Boxing, δίπλα στους Hollywood movie stars Scott «Boyka» Adkins & Silvio Simac, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα την συμμετοχή του μεγαλύτερου Fighter του Ελληνικού Judo και χρυσού ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη που ανέβηκε τα σκαλιά της επιτυχίας κατακτώντας πολλαπλά την κορυφή του κόσμου.

Στην 20ετή και πλέον πορεία του στο JUDO – αγωνιστικά από το 2004 – ο Ηλίας Ηλιάδης πρωταγωνιστεί διαρκώς στην πρώτη 3άδα των τελικών κατατάξεων και έχει στεφτεί πρωταθλητής με χρυσό και χάλκινο σε Ολυμπιακούς αγώνες, 3 Χρυσά μετάλλια, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο μετάλλιο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα Judo, 2 Χρυσά, 1 Χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Judo, 2 Χρυσά μετάλλια σε Μεσογειακούς αγώνες Judo.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Judo τον έχει χρίσει «Παγκόσμιο Πρέσβη του JUDO» και συμπεριλαμβάνεται στους 5 πιο πολύτιμους αθλητές JUDO σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Έλληνας θρύλος του Judo Ηλίας Ηλιάδης είναι το προτελευταίο όνομα του μεγάλου Φεστιβάλ/ Martial Arts Demonstration Show και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ένα ακόμη θρυλικό όνομα του χώρου!  Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για το μεγαλύτερο Martial Arts Show της χρονιάς.»