29/03/2024

Έπαρση στις επιτυχίες για τον Α.Σ. Νέων Καλύμνου

Ανακοίνωση Α.Σ Νέων Καλύμνου

Με άλλες δυο επιτυχίες κλείνει η χρονιά για το σύλλογο της Καλύμνου αφού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο παίδων Β , που διεξήχθη στην Αθήνα το περασμένο Σ/Κ

Οι αθλητές Κουλλιας Ιωάννης και Ρογαλιδης Αντώνης στη πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν τη 3η θέση. Οι δυο αθλητές με 4 νίκες  έφτασαν πολύ κοντά στον τελικό των κατηγοριών τους αλλά η έλλειψη πείρας και το άγχος τους άφησε στη τρίτη θέση.

Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το σύλλογο αφού εκτός των Κουλλια και Ρογαλιδη είχαμε τις επιτυχίες της Δρη Σαββίνας μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε τη 2 θέση στο διεθνές τουρνουά της Σλοβενίας , τους Χαντζάρα, Φραζη και Οικονόμου όπου κατέκτησαν τη τρίτη θέση επίσης στο τουρνουά της Σλοβενίας, τον Τσιουγκαρη Κων/νο που κατέκτησε τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων Α. και το Μαγκουλια Γιώργο όπου κατέκτησε τη τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.

Παράλληλα στη συμμετοχή της ομάδας στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρόδο ο Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ για 3η συνεχόμενη χρόνια κατέκτησε τη πρώτη θέση στις κατηγορίες παίδων στη γενική κατάταξη των συλλόγων.