Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού: Με επιτυχία το Τουρνουά Τζούντο Ωρωπού!

Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού: Με επιτυχία το Τουρνουά Τζούντο Ωρωπού!

Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι συντελεστές της διεξαγωγής του Τουρνουά Τζούντο Ωρωπού, Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Ωρωπού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση και το φωτογραφικό υλικό: «Την Κυριακή 6 Μαΐου πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο Αυλώνα με πάνω από 450 μικρούς τζουντόκα και συνολικά πάνω από 1200 θεατές και συγγενείς.

Τα διάπλατα χαμόγελα των παιδιών, το θέαμα και η άρτια διοργάνωση του τουρνουά, συντέλεσαν στο να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες, που διοργάνωσε ο Σ.Μ.Α.Ωρωπού υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του Δήμου Ωρωπού.

Οι ομάδες που αριθμητικά ξεπερνούσαν τις 35 προέρχονταν από διάφορες περιοχές όπως Καλαμάτα, Λευκάδα, Βοιωτία και απο πολλές περιοχές της Αττικής.

Βασικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης έπαιξαν οι εθελοντές που με το χαμόγελο και την προθυμία τους να βοηθήσουν, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την ιατρική κάλυψη των αγώνων είχε αναλάβει η ομάδα Actionmed «Γιατροί εν δράση» που ειδικεύεται στις διοργανώσεις δυναμικών αθλημάτων, καθώς και το ασθενοφόρο του Δήμου όπου για λόγους ασφαλείας βρισκόταν έξω από το γήπεδο.

Έπειτα από μια τόσο πετυχημένη διοργάνωση δε θα μπορούσαμε παρά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός το Τουρνουά Τζούντο Ωρωπού.»