Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον νεοσύστατο Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον νεοσύστατο Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τον νεοσύστατο Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy). Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα έκαναν οι μικροί μας τζουντόκα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά του νεοσύστατου Αθλητικού Ομίλου Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy), αφήνοντας έτσι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ένα μεγάλο Μπράβο στους καινούργιους μαχητές μας: Αχιλλέα Κιτσιώνα, Αλέξανδρο Κιτσιώνα, Μαριάννα Χαλμούκου, Ζωή Τσουδή, Βάλια Μακρή και πολλά, πολλά συγχαρητήρια στους μεταλλιούχους μας:

1η θέση Βακατάσης Γρηγόρης -21kg juniors B’

1η θέση Λυμπεροπούλου Έλενα -21kg juniors B’

2η θέση Βίβιαν Κανελλάκη -39kg juniors Α’ (τελεί υπό μεταγραφή) Ξανά στην αγωνιστική δράση έπειτα από 2 χρόνια απουσίας!!!

2η θέση Τριανταφυλλίδης Νίκος -42kg juniors Α’ (τελεί υπό μεταγραφή)

2η θέση Λυμπεροπούλος Δημήτρης -42kg παίδες B’ (τελεί υπό μεταγραφή)

3η θέση Μακρής Άλκης -45kg juniors Α’

3η θέση Τριανταφυλλίδη Γαλήνη -24kg juniors B’

Το μέλλον σας ανήκει και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σας και στις επιτυχίες σας αλλά πιο πολύ στις αποτυχίες σας. Δεν τα παρατάμε ποτέ.

Το μότο μας άλλωστε είναι: Εδώ χτίζουμε το μέλλον. Καλλιεργούμε Αρετές, Δημιουργούμε Πρωταθλητές».

Εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα έκαναν οι μικροί μας τζουντόκα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική…

Gepostet von Southern Judo Academy am Sonntag, 20. Mai 2018