Μετάλλια για τους Southern Judo Academy στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μετάλλια για τους Southern Judo Academy στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy), του οποίου 4 τζουντόκα έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο Ανδρών-Γυναικών (τύποις αγωνίστηκαν με άλλους συλλόγους διότι τελούν υπό μεταγραφή, αλλά ουσιαστικά είναι αθλητές του νεοσυσταθέντος συλλόγου) και κέρδισαν. Aναλυτικά το δελτίο:


«Ένα χρυσό μετάλλιο με την Βασιλική Λυμπεροπούλου στα -78 κιλά, ένα ασημένιο μετάλλιο με την Άννα Τασάκου στα -70 κιλά η οποία στο τελικό της κατηγορίας αντιμετώπισε την Ελισάβετ Τελτσίδου και 1 5η θέση με τον Κώστα Λυμπερόπουλο στα -73 ο οποίος αν και φαντάρος έπαιξε σε μια δύσκολη κατηγορία με 55 αθλητές και έφτασε να παίξει στον μικρό τελικό.

Η Μαρία Σπυροπούλου έπαιξε στα -63 κιλά και κέρδισε έναν αγώνα μς ippon και έχασε στην συνέχεια άλλους δύο. Απούσα λόγω τραυματισμού η Ζωή Σπυροπούλου η οποία ήταν και το φαβορί για το χρυσό, αφού στο τελευταίο Πρωτάθλημα Νεανίδων έιχε κερδίσει με ippon την νυν πρωταθλήτρια Ελλάδος στα -63 κιλά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πραγματικά υπερέβαλλαν εαυτούς και τα έδωσαν όλα στους αγώνες. #proudofmyathletes #southernjudoacademy #judowayoflife #soulpower».

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Όμιλο Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy), του οποίου 4 τζουντόκα έλαβαν μέρος στο…

Posted by Southern Judo Academy on Sonntag, 17. Dezember 2017