29/03/2024

Όταν ο τραγουδιστής των TOOL έπνιξε οπαδό επί σκηνής!

Μία επική σκηνή διαδραματίστηκε πριν από λίγα χρόνια σε μία συναυλία του σπουδαίου συγκροτήματος των TOOL όπου ο τραγουδιστής τους Maynard James Keenan (όχι και ο πιο νορμάλ άνθρωπος) δέχθηκε την «επίθεση» από οπαδό πάνω στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε και ατάραχος τον έριξε στο έδαφος όπου του πείρε την πλάτη και πέρασε ένα (όχι και τόσο σφιχτό) rear naked choke ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσε!

Τον οπαδό δεν φάνηκε να τον πειράζει και πολύ αφού σε φάσεις σήκωνε το χέρι λες και το απολάμβανε αλλά μάλλον δεν του άρεσε όταν ο Keenan πήρε τη θέση mount και έβγαλε όλο το τραγούδι έτσι!

Για όσους δεν ξέρουν, ο τραγουδιστής των TOOL είναι εδώ και χρόνια μαθητής της οικογένειας Gracie στο Brazilian Jiu Jitsu, μια αγάπη για την οποία έχει μιλήσει στον Joe Rogan κατα τη διάρκεια ενός PODCAST  του, ανάμεσα σε ιστορίες για το… οινοποιείο του, τη Yoga και διάφορα άλλα. Πολύ ωραία είναι και μία συνέντευξη που έχει πάρει ο ίδιος από τον θρυλικό Rickson Gracie (Δείτε στην φωτό παρακάτω τον Maynard μπροστά χωρίς μαλλιά… και τέρμα αριστερά και έναν νεαρό Bj Penn!) .

Διαβάστε την εδώ

keenan

http://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26g