26/04/2024

Χρυσό για τον Πολύδωρο του Pagration Arena στο Berlin International Open Jiu-Jitsu IBJJF Championship

Ο Νίκος Πολύδωρος του Pagration Arena αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στον Βερολίνο και το  International Open Jiu-Jitsu IBJJF Championship όπου κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο στα 70 κιλά στις μπλε ζώνες: 

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο διήμερο για το Pagration Arena! Πολλές οι διακρίσεις και τα μετάλλια που έφεραν οι αθλητές μας και τις δύο ημέρες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα no-gi.

Τους συγχαίρουμε ένθερμα, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό τους, όποτε και αν μας χρειαστούν. Αλλά, η πιο σημαντική διάκριση ήρθε από πιο μακριά: Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Berlin International Open Jiu-Jitsu IBJJF Championship, ο αθλητής και εκπαιδευτής της σχολής μας, Νίκος Πολύδωρος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του (70 κιλά) στις μπλε ζώνες, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του, με υποταγή!

Επίσης, στην κατηγορία open, ηττήθηκε με referee decision στον προημιτελικό.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου διεξαγόταν την ίδια ημερομηνία με το πανελλήνιο πρωτάθλημα no-gi στην Αθήνα!

Η απόφαση του να επιλέξει, ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις τη δεύτερη -με τον πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας- δικαιώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Η χαρά και η υπερηφάνεια όλων μας είναι απερίγραπτες!

Στον μεθοδικό, ακούραστο και ταλαντούχο Νίκο αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια! Επίσης, με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής, τού ευχόμαστε χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμεί!

Με συστηματικές καθημερινές προπονήσεις, έχει ήδη διανύσει μια πολύ αξιόλογη πορεία και έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις!

Υπάρχει ακόμη, όμως, ένας μεγάλος δρόμος, μπροστά του! Του ευχόμαστε να διατηρήσει το ήθος, τη συνέπεια και την αγωνιστικότητά του και να συνεχίσει να αποτελεί υπόδειγμα για όλους τους Έλληνες αθλητές του brazilian jiu jitsu! Νίκο Πολύδωρε και εις ανώτερα! Oss!»