26/04/2024

Χριστίνα Τσαντίλα: Ασταμάτητη με δύο πρωτιές στο Πανελλήνιο

Μία από τις καλύτερες Jiu Jitsu fighter της χώρας που κατέχει την μπλε ζώνη, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση τόσο στην κατηγορία της( -58,5) όσο και στην open όπου κέρδισε στον τελικό την Eυαγγελία Πότσου.


Η Χριστίνα Τσαντίλα πρωταγωνίστησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν από περίπου μία εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης και δηλώνει έτοιμη για τις επόμενες προκλήσεις που θα προκύψουν.

«Είμαι ευχαριστημένη με τις πρωτιές που είχα στο Πανελλήνιο. Κατάφερα να πάρω την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο της Newaza που έγινε στην Ελλάδα και πλέον έχει σειρά το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη στις 23 Απριλίου», τόνισε η πρωταθλήτρια που σε ερώτηση μας για την ανταγωνιστικότητας στο γυναικείο Jiu Jitsu απάντησε. “Δεν ασχολούμαι πολλά χρόνια με το Brazilian για να κρίνω αν έχει ανέβει ή όχι αλλά το επίπεδο φαίνεται ανεβασμένο με τις διακρίσεις που έχουν οι γυναίκες στο εξωτερικό».

Τέλος σε ερώτηση μας αν θα ακολουθούσε το παράδειγμα της Mackenzie Dern που από το Brazilian Jiu Jitsu μπήκε στις ΜΜΑ είπε.

«Δεν ξέρω αν έμπαινα στις ΜΜΑ. Πρώτα- πρώτα θα προσπαθούσα να γίνω όσο πιο καλή σε αυτό που αγαπάω το Brazilian.Στην πορεία ίσως…», κατέληξε.