29/03/2024

Στράτος Λεκκας: «Στόχος μου να μεταδώσω το πάθος μου στους μαθητές μου»

To τμήμα jiu jitsu της Fighting Global Team είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project της Αθήνας

Το τμήμα Brazilian Jiu Jitsu της Fighting Global Team έχει αναλάβει από τον Σεπτέμβριο ο Στράτος Λεκκας με την έως τώρα συνεργασία του με τον σύλλογο να είναι εξαιρετική.  Ο ανερχόμενος προπονητής λέει σχετικά:

«Στόχος μου είναι να καταφέρω να μεταδώσω στους μαθητές μου το πάθος που έχω για το Brazilian Jiu Jitsu, όπως οι δάσκαλοι που είχα ανά καιρούς πέρασαν σε εμένα , καθώς ειναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τέχνη και σίγουρα ένας διασκεδαστικός τρόπος να μάθει κάποιος να παλεύει.

Σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι είναι ένας από τους στόχους που έχω για την ομάδα», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ μιλάει για την εξέλιξη της μάχης εδάφους στην Ελλάδα.

«Η πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι πολύ ανοδική και θα συνεχίσει να είναι . Πλέον είμαστε σε σημείο που οι δεύτερες και τρίτες φουρνιές αθλητών διδάσκουν πια οπότε η εξέλιξη είναι σίγουρη. Σίγουρα ένας παράγοντας που συμβαλλει, είναι ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει online πολύ υλικό για να αφομοιώσει καποιος και να εξελιχθεί».

Τέλος ο  Λεκκας αναφέρεται στην συνεργασία του με το δίδυμο Ποντίκα-Ναζαρένκο.

«Έχω μόνο θετικά σχολια για την συνεργασία με το δίδυμο Ποντίκα Ναζαρενκο. Οι άνθρωποι είναι πολλά χρόνια στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και μαθαίνω καθημερινά από αυτούς. Όσο για το κλίμα δεν φανταζομουν ότι σε μόλις δύο μήνες θα αισθανθούν τόσο οικεία με ανθρωπους που δεν είχα γνωριστεί προσωπικα και το εκτιμώ».