27/04/2024

Σούπερ σεμινάριο με τον Flavio Behring!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Σείριος όσον αφορά το ανοιχτό σεμινάριο του Grand Master Flavio Behring.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σείριος ( ΒARKAS ACADEMY ) σας προσκαλεί στις 16 Οκτωβρίου 2016 στο ανοιχτό σεμινάριο brazilian Jiu Jitsu που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ( O.A.K.A ) στις 10:00 το πρωί.

Διδάσκει ο Grand Master Flavio Behring (κόκκινη ζώνη 9ο Ντάν ). Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν τιμητικά όλες οι μαύρες ζώνες απ;o Η.Π.Α. και ΕΥΡΩΠΗ, μαθητές του Grand Master Flavio Behring.

Επίσης στις 15 Οκτωβρίου ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις τις Ακαδημίας μας ( Ηρώων Πολυτεχνείου 1 , Μελίσσια ) κλειστό σεμινάριο για Μαύρες και Καφέ ζώνες το οποίο δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η μεταφορά γνώσεων και τεχνικών, άλλα και η ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ όλων των σχολών Brazian Jiu Jitsu στην Ελλάδα από τον Grand Master Flavio Behring ο οποίος είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκεται στην χώρα μας αφού είναι ένα όνειρο ζωής για τον μαθητή του Professor Tom Theofanopoulos ( OAKDALE M.M.A TEAM , Μαύρη Ζώνη 2o Ντάν ).

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στην συμβολική τιμή των 50e. Την διοργάνωση του Σεμιναρίου αναλαμβάνουν ο Professor Tom Theofanopoulos και ο Coach Μπάρκας Αθανάσιος ( Μπλέ Ζώνη ). Επίσης σας επισυνάπτουμε την αφίσα του σεμιναρίου και θα είναι τιμή μας να σας δούμε απ;o κοντά και να μοιραστούμε αυτή την ιστορική στιγμή για το Brazilian Jiu Jitsu στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο 6973820982 κ. Μπάρκας Αθανάσιος.

Eκ του Δ.Σ.»

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

behring-jiu-jitsu-seminar-barkas