18/04/2024

Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu πραγματοποιήθηκε στο Kinesis Fight Club

Στις 6 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club, στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε κλειστό σεμινάριο βραζιλιάνικου Jiu Jitsu, με τον Νίκο Γουγούλα.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου δόθηκαν και οι πρώτοι βαθμοί (stripes), στους αθλητές  Αντώνη Γιαννακίδη και Βασίλη Ουζουνίδη.

Το Kinesis Fight Club στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εντάσσει πλέον και το Βραζιλιάνικο Jiu Jitsu.Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του πιο καταρτισμένου δασκάλου στην βόρεια Ελλάδα, του κυρίου Νίκου Γουγούλα,μοναδικού κατόχου  μαύρης ζώνης στην βόρειο Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ibjjf, υπεύθυνου βορείου Ελλάδος για το bjj της ΕΦΕΟΖΖ και μέλος της τεχνικής επιτροπής.

Το Brazilian Ju Jitsu είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη πολεμική τέχνη παγκοσμίως. Είναι κλάδος άθλησης της επίσημης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας Ju Jitsu από την γενική γραμματεία αθλητισμού.Πλέον εκτός από την δυνατότητα μοριοδότησης που έδιναν τα ήδη υπάρχοντα αθλήματα του Karate και Kick Boxing προστέθηκε και αυτό.

Η επίσημη συνεργασία με το Gougoulas Team επισφραγίστηκε στο τελευταίο σεμινάριο που δίδαξε ο κύριος Γουγούλας, στην Θεσσαλονίκη.