29/03/2024

Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Andre Ushirobiro

Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στις 10-11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο γυμναστήριο του Νίκου Γουγούλα. Διαβάστε την ανακοίνωση του Kinesis Club


«Στο σεμινάριο δίδαξε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 4 φορές πρωταθλητής Βραζιλίας Andre Ushirobiro.Συμμετείχε το Kinesis Fight Club από το Κιλκίς αλλά και γυμναστήρια από Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και πολλά άλλα μέρη.

Το Kinesis συμμετείχε με την αγωνιστική του ομάδα,τους Αντώνη Γιαννακίδη, Φάνη Μανουσαρίδη , Παναγιώτη Κυβελίδη και τον Ιωάννη Σιάκα,που παίρνει μεταγραφή και εντάσσεται στην ομάδα του Κιλκίς.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου έγιναν και εξετάσεις ζωνών και όλη η ομάδα προάχθηκε στον επόμενο βαθμό όπως και ο δάσκαλος Νίκος Γουγούλας που πήρε το δεύτερο Dan.

Στο Kinesis τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιούνται μαθήματα Brazilian Jiu Jitsu υπό την εποπτεία του Νίκου Γουγούλα παράλληλα  με το Kick Boxing και Kyodokyokushin Karate.

Είδη οι μικροί μαχητές στα παιδικά τμήματα καράτε διδάσκονται τεχνικές Brazilian Jiu Jitsu και έτσι εμπλουτίζεται το ήδη ολοκληρωμένο τους πρόγραμμα με νέες γνώσεις.

Το Kinesis δημιουργεί ένα νέο χώρο για παιδιά που θα λειτουργήσει ως Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ηλικίες 5 έως 12.

Στο νέο αυτό χώρο θα περιλαμβάνεται ενισχυτική διδασκαλία , παιδαγωγική γυμναστική , μουσικοκινητική αγωγή , Zumba , παιδικο Pilates , αυτοάμυνα υπό την μορφή καράτε, Brazilian Jiu Jitsu και πολλά άλλα.»