25/04/2024

Σάρωσε τα μετάλλια ξανά ο Παυλάκης

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες Jiu Jitsu fighters ήταν συνεπής στις καλές του εμφανίσεις αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τόσο στο Πανευρωπαϊκό όσο και στο Rome Open, σάρωσε τα μετάλλια.

Στο Rome Open International στις μωβ ζώνες Master 1 και στην κατηγορία Ultra Heavy, αναδείχτηκε πρώτος και μετά έπαιξε στην Open κατηγορία των ίδιων ζωνών όπου πήρε το χρυσό μετάλλιο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί και αγωνίστηκε στο European No Gi 2017 και στα Ultra Heavy Master 1, όπου ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Σύνολο τρία μετάλλια για τον Παυλάκη που έγραψε σχετικά στην προσωπική του σελίδα σχετικά:

«Τρία χρυσά μετάλλια θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν την δύναμη μου-την πριγκίπισσα μου που έχει μεγάλη υπομονή,τους Δασκάλους μου Marquez Christos ,Aris Xatziiakovou ,Vasili Kostakopoulo, Niko Argyraki που με βοήθησαν για να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα.Τους συναθλητές μου Βασίλη Δημακαρεα, Βυρρα Θανάση, Αλερτα Νικο , Ζωή Καπερονη , Λαναρά Γιάννη για τα πολύ δυνατά σπάρινκ που σπάμε κάθε μέρα.  Τους Ανθρώπους μου που βρέθηκαν δίπλα μου και μου έδωσαν δύναμη! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που πίστεψαν σε εμένα: #remora #mmateam #hothotbergerbar #cartel #stampatos #kinisitherapia#johnyspart #katerinalianou #perfectnutritiongr #perfectnutrition. Αύριο πάλι ταπεινά και δυνατά».
Δείτε τον ημιτελικό στην open κατηγορία που τελείωσε με straight foot lock