24/04/2024

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ζίου Ζίτσου ο Συμεών Γιοβάνης

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ζιου Ζιτσου ο Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής των σχολών 360ο Γιοβάνης Συμεών.

Ανακοίνωση 360° Fight Academy

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Ζιου Ζιτσου σε δυο αγωνιστικά συστήματα ο Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής των σχολών 360ο ΓΙΟΒΑΝΗΣ Συμεών.

Από 28/10 έως και 09/11/2022 διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ , στο οποίο η Ελλάδα ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στον κόσμο.

Από τις σχολές  360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου και 360ο ΑΘΛΩΝ ΑΡΕΝΑ Λάρισας συμμετείχαν 3 Αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν με 3η θέση η Ματθιλδη Νταλαμπύρα , 7η θέση Μιχαήλ Δημήτριος , 7η θέση Σαμψών Ευσταθία οι οποίοι , προετοιμάστηκαν, συνοδεύονταν και καθοδηγήθηκαν κατά την διάρκεια των αγώνων  από τον κ.Γιοβανη Συμεών ο οποίος αντίστοιχά εκπροσώπησε την Χώρα μας και αγωνιστικά στην κατηγορία Masters -85 κιλά όπου αγωνίστηκε και διακρίθηκε σε δυο μαχητικά συστήματα και συγκεκριμένα :

 1η ΘΕΣΗ FIGHTING JU JITSU ( Πλήρης μάχη )

3η ΘΕΣΗ ΝΕ WAZA JU JITSU ( Μάχη Εδάφους )

Μετα από  μια δύσκολη περίοδο λόγω σοβαρού τραυματισμού και με πάρα πολλές υποχρεώσεις προετοιμασίας αθλητών των σχολών 360ο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο 2022 όπου ήρθε το απόλυτο με 3 αθλητές και 3 χρυσά , σειρά είχε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου άλλοι τρεις αθλητές δώσανε το παρόν με σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο Επίπεδο και για πρώτη φορά στην Θεσσαλία. Έργο που επιτελείται από το 2014 με πάρα πολλές εθνικές και διεθνείς διακρίσεις αναπτύσσοντας το Ζιου Ζιτσου σε Βόλο και Λάρισα .

 Ο ίδιος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό φέρνοντας ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο, η πρώτη και μεγαλύτερη διάκριση στο JU JITSU στην κατηγορία Masters σε Παγκόσμιο Επίπεδο για την χώρα μας, δίνοντας παράδειγμα προς τους αθλητές του για το ευ αγωνίζεσθε και πως δεν έχει τόσο ιδιαίτερη σημασία η νίκη η η ήττα αλλά η συμμετοχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ στους Χορηγούς μας για την στήριξη τους και αναλυτικά :

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY – ΒΟΛΟΣ και τον κύριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ που συνέβαλε στα μέγιστα ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ όλων των στελεχών της σχολής μας, αλλά και την εταιρία zinzino με εκπρόσωπο της την κυριά Χρυσούλα Σελήνη που βοήθησαν τους αθλητές μας και προπονητή, παρέχοντας συμπληρώματα διατροφής.

Η Πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τόσο τον Προπονητή όσο και τους Αθλητές για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.