19/04/2024

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι αθλητές των σχολών 360ο στο Jiu Jitsu

Διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο για τον σύλλογο του Συμεών Γιοβάνη.

Ανακοίνωση 360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος

Στις 28/10 έως και 09/11/2022 διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ , στο οποίο η Ελλάδα ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στον κόσμο.

 Η σχολή μας, 360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος εκπροσώπησε την χώρα μας και συμμετείχε με 3 Αθλητές , πρωταθλητές στις κατηγορίες τους από το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνοντας την πρόκριση για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνοδευόμενοι από τον προπονητή των σχολών Γιοβάνη Συμεών.

 Συγκεκριμένα:

  • ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗ στην κατηγορία -18ετων +70κιλα Μάχη Εδάφους κέρδισε την 3η Θέση Χάλκινο μετάλλιο.
  • ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στην κατηγορία -16ετων -66κιλα Μάχη Εδάφους , κατέκτησε την 7η θέση και Μοριοδοτήθηκε για Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση
  • ΣΑΜΨΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΑ στην κατηγορία -18ετων -70κιλα Μάχη Εδάφους κατετάγη 7η .

 Οι αθλητές μας δώσανε μεγάλες μάχες με την ελίτ αθλητών άλλων χωρών και απέδειξαν για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που αποκομίζουν και αναπτύσσουν μέσα από σκληρές και δυνατές προπονήσεις .

 Η κατάκτηση της υψηλών διακρίσεων είναι αποτέλεσμα δυνατής προπόνηση, προσήλωσης στον στόχο, πειθαρχίας και συνεχής καθοδήγησης, επίβλεψης και ψυχολογικής στήριξης από τον Προπονητή της σχολής μας Συμεών Γιοβάνη

Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανής ήρωες αυτών των παιδιών, στους γονείς τους, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο της σχολής μας και ειδικότερα στον προπονητή.

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν το έργο μας και στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών μας ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι .

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας :

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY – ΒΟΛΟΣ και τον κύριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ που συνέβαλε στα μέγιστα ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των στελεχών της σχολής μας και την εταιρία zinzino με εκπρόσωπο της την κυριά Χρυσούλα Σελήνη που βοήθησαν τους αθλητές μας παρέχοντας συμπληρώματα διατροφής.

 Η Πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τόσο τον Προπονητή όσο και τους Αθλητές για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα.