17/04/2024

Ο Στράτος Λέκκας στο Pagration Arena

Μια δυνατή μεταγραφή εξασφάλισε η ομάδα brazilian jiu jitsu του Βασίλη Θέμη. Μέλος της, αποτελεί πλέον ο Στράτος Λέκκας, ο οποίος είναι, εδώ και τρία χρόνια, κάτοχος της μπλε ζώνης.Aναλυτικά η ανακοίνωση του Pagration Arena:


«Λόγω σπουδών, διέμενε στo Hράκλειο Κρήτης, όπου έκανε προπόνηση στη σχολή Check Mat, με δασκάλους τον Γιάννη Αλεξανδράκη και τον Μανώλη Ζουγανέλλη.
Στο ενεργητικό του έχει πολλές αγωνιστικές διακρίσεις:

Από τις πιο πρόσφατες, ξεχωρίζει, το Δεκέμβριο του 2017, η διπλή πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα No-Gi, στην κατηγορία των -97 κιλών και στην κατηγορία open.

Είχε προηγηθεί, τον Οκτώβριο του 2017, στο “Greece National Pro Abu Dhabi Qualifying Series”, η κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων, τόσο στην κατηγορία των -94 κιλών, όσο και στην open.

Χάρη σ’ αυτήν τη διάκριση, προκρίθηκε να συμμετάσχει στη διοργάνωση “2018 Abu Dhabi Grand Slam London”, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η επιλογή του Στράτου Λέκκα να ενταχθεί, με την επιστροφή του στην Αθήνα, στο δυναμικό της Pagration Arena ισχυροποιεί την ομάδα και τοποθετεί τον ίδιο στο πολύ φιλικό περιβάλλον μιας σχολής, όπου κυριαρχούν η δυναμική προπόνηση και η ευγενής άμιλλα».