20/04/2024

Ο Α.Σ ΖΕΥΣ στο σεμινάριο του Reyson Gracie

Δελτίο Τύπου

Ο σύλλογος μας «ΑΣ ΖΕΥΣ» ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΤΡΙΠΟΛΗ είχε την τιμή να παρευρεθεί στο διήμερο σεμινάριο του Grand Master Reyson Gracie που πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Μαρτίου στην Αθήνα στην σχολή του Master Δημήτριου Γλετζάκου.

Ο Grand Master Reyson Gracie είναι υιός του Carlos Gracie ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Helio Gracie ανέπτυξε το Brazillian jiu-jitsu.O Grand Master Reyson έχει αφιερώσει την ζωή του σαν τον πατέρα του στην τέχνη του jiu-jitsu. Είναι κάτοχος κόκκινης ζώνης 9 Dan.Μαζί του ήταν ο Head Instructor μιας επίσης πολύ σημαντικής σχολής,της σχολής De la Riva, Oscar Daniotti μαύρη ζώνη 3 Dan.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Master Γλετζάκος είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Reyson Gracie academy και είναι ο πρώτος που έφερε το bjj στην Ελλάδα το 1998. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 Dan. Εκτός απο την παρακολούθηση του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε και απονομή ζωνών από τον Grand Master κάτι το οποίο έχει μεγάλη βαρύτητα και τιμή για έναν αθλητή.

Οι αθλητές του συλλόγου μας στους οποίους απονεμήθηκε ζώνη είναι οι εξής, Μπλέ ζώνη : Σωτήρης Κουμουνδούρος, Κωνσταντίνος Κουμουνδούρος, Καπετανάκης Χρήστος, Τζίνα Μπαξιβανάκη. Μώβ ζώνη: Καλκούνης Ιωάννης, Χουνταλας Δημήτριος, Σπανίδης Βασίλης. Και τέλος ο προπονητής μας Βασιλόπουλος Θεόδωρος κάτοχος καφέ ζώνης. Στο σεμινάριο επίσης παρευρέθηκαν οι : Λουκάκος Γεώργιος, Μάρκου Παναγιώτης, Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος, Αποστόλης Τζίνος και Νίκος Τζόρβας.Επισης να τονισουμε οτι ειναι ο μονος master με τοσo μεγαλο βαθμο που εχει ερθει στην Ελλαδα. και τελος να αναφερουμε οτι σύλλογος μας ανήκει πλέον στην μεγάλη ομάδα του Reyson Gracie academy.