20/04/2024

Οι έξι καλύτεροι BJJ Fighters του πλανήτη

Το Brazilian Jiu Jitsu έχει τους θρύλους του και θα τους γνωρίσουμε σήμερα, με τους έξι καλύτερους να ακολουθούν στην παρακάτω λίστα.


Saulo Ribeiro

Ένα πραγματικό θωρηκτό που έχει κατακτήσει έξι φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι γνωστός και για το πολύ καλό Judo που κατέχει ενώ ξεχωρίζει για την στρατηγική του. Ο Saulo Ribeiro πρωταγωνιστεί σήμερα σε όλα τα Brazilian Jiu Jitsu event.

Rousimar Palhares

Μαυροζωνάς στο BJJ.. Έχει καταφέρει κατά καιρούς φοβερά takedowns, εξίσου εντυπωσιακά κλειδώματα που του δίνουν νίκες. Είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς και απρόβλεπτους μαχητές. Έχει χαμηλό κέντρο βάρους που τον βοηθά να ελέγχει καλύτερα τους αντιπάλους του. Στις 15 από τις 18 ΜΜΑ μάχες που έχει δώσει, η νίκη ήρθε με υποταγή!

Rodolfo Vieira

Ο γνωστός και ως Black Belt Hunter, σαρώνει όλα τα τουρνουά της κατηγορίας. Έχει δύναμη και τρομερό timing στο παιχνίδι του. Για πολλούς το πλάνο του δεν είναι εντυπωσιακό, ωστόσο τα αποτελέσματα δείχνουν πως παίζει απολύτως στοχευμένα.

Marcus Buchecha

Μαύρη ζώνη στο Jiu Jitsu και ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής. Έχει φουλ επιθετικό στυλ κάτι που του δίνει εύκολες νίκες απέναντι στους αντιπάλους του.

Ronaldo Jacare

Πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και με χρυσά μετάλλια από το 2003 μέχρι το 2005! Είχε ένα επαναστατικό στυλ που αφορούσε την έκρηξη και την επιθετικότητα του ενώ και η μετάβαση του στις ΜΜΑ έγινε με επιτυχία.

Gabi Garcia

Γνωστή για την θηριώδη σωματοδομή της, έχει χτίσει μία τρομερή φήμη. Έχει κερδίσει πολλά τουρνουά ενώ τελευταία την βλέπουμε στις ΜΜΑ όπου δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαλύει της αντιπάλους της.

ekptosi