23/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο πυγμαχίας – αγωνιστικού επαγγελματικού muay thai και brazilian Jiu Jitsu

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το 6ωρο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Πυγμαχίας – Αγωνιστικού Επαγγελματικού Muay Thai και Brazilian Jiu Jitsu που διοργανώθηκε από τον Khru Yai Γκίτσα Θεόδωρο στον Ταύρο Αττικής.

Το σεμινάριο περιελάμβανε:

2 ώρες πυγμαχία με τον επί 20ετίας Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Λευτέρη Λειβάδη και τον Ολυμπιονίκη της Πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο
2 ώρες επαγγελματικού Muay Thai με τον Khru Γκίτσα Θεόδωρο και
2 ώρες Brazilian Jiu Jitsu – NO GI με τον εκπαιδευτή του Judo και BJJ Μιχάλη Κωνσταντινίδη.
Όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτές μοιράστηκαν την γνώση και την εμπειρία τους με δασκάλους και μαθητές της πυγμαχίας, του Muaythai και του Brazilian Jiu Jitsu.
Παρουσιάστηκε και εξηγήθηκε η μεθοδολογία και προπονητική της επιτυχίας και της επίτευξης των στόχων, ο τρόπος εκγύμνασης ξεχωριστά σε κάθε άθλημα καθώς και η διαχείριση της διαφορετικής ψυχολογίας σε κάθε άθλημα σύμφωνα με τους κανόνες που τα διέπουν.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις σε σχέση με τα αντικείμενα που είχαν επεξηγηθεί.
Διδάχτηκαν επίσης στο σύντομο 6ωρο του σεμιναρίου, βασικές τεχνικές του κάθε αθλήματος και οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τις βιώσουν μαζί με τους εκπαιδευτές τους στην πράξη. Στους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.