26/04/2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του Fernando Soluco

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του Fernando Soluco,ύστερα από πρόσκληση του Ντέιβιντ Σαϊντ Δημόπουλου, o οποίος έγραψε στο Προφιλ του στο Facebook:

«To σεμινάριο με τον Fernando Soluço ολοκληρώθηκε! Περάσαμε καλά και μάθαμε πολλά! Ο Soluco είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους δασκάλους που έχω γνωρίσει! Αυτός και η Karin Saenz de Viteri είναι στο δρόμο τους πίσω στο Εκουαδόρ και θα μας λείψουν! Χτες τοπ βράδυ είχαμε μία εξαιρετική γιορτί στο γυμναστήριο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές, φίλους και οικογένεια που ήρθαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μας Παύλο Καπώνη και στο Diamond Camp για την εμπιστοσύνη τους προς εμάς. Επίσης, ευχαριστώ το σπόνσορά μας Καφεκοπτείο » Ο Βραζιλιάνος» για την γενεοδωρεία τους και την υποστήριξη.  Τα T-Shirt ήταν τέλεια. Με την προσπάθειά μας και την χάρη του θεού τα πάμε πολύ καλά. 10 χρόνια! Συγχαρητήρια Alliance Bjj Hellas! Επιπλέον, συγχαρητήρια στις νέες ζώνες μας:

David (Μαύρη ζώνη πρώτου βαθμού), Eddie Motelica (Καφέ ζώνη τετάρτου βαθμού), Κωνσταντίνος Νικολόπουλος (Καφέ ζώνη τετάρτου βαθμού), Γεωργιάδης Βαγγέλης (καφέ ζώνη), Γρηγόρης Λαζάρου (Μωβ ζώνη), Σπύρος Στρουμπης (μωβ ζώνη), Παναγιώτης «The Doctor» (Μωβ ζώνη)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο.