25/04/2024

Μετάλλια οι «Fighters Athanasopoulos» στο Πανευρωπαϊκό Brazilian Jiu Jitsu

Με επιτυχίες για τους Fighters Athanasopoulos του Βόλου ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu NoGi 2017 καθώς και το Rome International Open Brazilian Jiu Jitsu Gi που πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη από 31/3/17 έως και 2/4/17. Διαβάστε την ανακοίνωση: 


‘Οι Fighters Athanasopoulos εκπροσωπήθηκαν με δύο αθλητές από το τμήμα Brazilian Jiu Jitsu της σχολής των Fighters Athanasopoulos στον Βόλο «Myrmidons Bjj Academy» κατακτώντας μετάλλια και στις δύο διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα,ο Ηλίας Σαμαράς – Καμηλαράκης, επικεφαλής του τμήματος Brazilian Jiu-Jitsu, κέρδισε με μεγάλη διαφορά (11-2) τον πρώτο του αντίπαλο και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης σε μία από τις ανταγωνιστικότερες κατηγορίες της Ευρώπης, όμως κάποιες λεπτομέρειες και η σημαντική απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, του στέρησαν την πρόκριση στα ημιτελικά και μια θέση στο βάθρο.

Ο Κωνσταντίνος Τσάπρας, επικεφαλής του τμήματος Kick Boxing, κατέκτησε στις 31/3/17 το ασημένιο μετάλλιο στο Rome International Open BJJ Gi, καθώς προκρίθηκε με νίκη στον τελικό της διοργάνωσης, όπου έχασε στα σημεία (6-2) από το Ρώσο αντίπαλό του. Στις 2/4/17 αγωνιζόμενος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu NoGi 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας τρεις αγώνες με αθλητές από την Ελλάδα (5-0), την Ιταλία (2-0) και τη Ρωσία (2-0) αντίστοιχα.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της ομάδας καθώς σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις BJJ υπάρχει εκπρόσωπός της στο βάθρο των νικητών :

Πανελλήνιο BJJ NoGi 2015:

Χρυσό μετάλλιο (Γρηγόρης Κατσαρός)

Ασημένιο μετάλλιο (Κωνσταντίνος Τσάπρας)

Πανελλήνιο BJJ Gi 2016 :

Ασημένιο μετάλλιο (Ηλίας Σαμαράς – Καμηλαράκης)

Χάλκινο μετάλλιο (Νικόλαος Μακαρίτης)

Πανελλήνιο BJJ NoGi 2016:

Χρυσό μετάλλιο (Κωνσταντίνος Τσάπρας)

Ασημένιο μετάλλιο (Βασίλειος Βλαχόπουλος)

Πανελλήνιο BJJ Gi 2017 :

Χρυσό μετάλλιο (Βασίλειος Βλαχόπουλος)

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BJJ NoGi 2017 :

Χρυσό μετάλλιο (Κωνσταντίνος Τσάπρας)

Η προετοιμασία στους FIGHTERS Βόλου συνεχίζεται για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα τμήματα Kick Boxing, Brazilian Jiu Jitsu και MMA