29/03/2024

Καφέ ζώνη ο Βασίλης Θέμης

Ο Βασίλης Θέμης είναι αθλητής του brazilian jiu jitsu, με πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε πανελλήνια και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επίσης, ως προπονητής, έχει αναδείξει o ίδιος πολλούς πρωταθλητές. Αναλυτικά:


«Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, ο δάσκαλος Chico Mendez απέμεινε στον Βασίλη Θέμη την καφέ ζώνη!  Εκείνος, συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά για αυτή τη μεγάλη τιμητική διάκριση το δάσκαλο, αλλά και τους μαθητές του και υποσχέθηκε να συνεχίσει αμείωτη την προσπάθειά του για διαρκή εξέλιξη και διακρίσεις, αλλά -κυρίως- για το ευ αγωνίζεσθαι!

Ο Βασίλης Θέμης ξεκίνησε να ασχολείται με το bjj, ως αθλητής, το 2011 και πολύ γρήγορα πέρασε στην πλευρά του εκπαιδευτή. Μαζί με το συνέταιρό του και δάσκαλο Μ.Μ.Α. Πάνο Καρμίρη, ίδρυσαν τη σχολή Pagration Arena στου Ζωγράφου, η οποία διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία. Έτσι, το 2017, ακολούθησε η δεύτερη σχολή στο Παγκράτι.

Και στις δύο σχολές, διδάσκονται brazilian jiu jitsu, kick boxing, πυγμαχία και M.M.A., ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελούν τα μαθήματα crossfit, που σημειώνουν επίσης μεγάλη επιτυχία!

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου της Check Mat International, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα, έγιναν και άλλες απονομές: Τη μωβ ζώνη έλαβαν ο εκπαιδευτής Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Μάνος Αρβανιτάκης, ενώ στην μπλε ζώνη προάχθηκαν ο Νίκος Καραγιάννης, Νίκος Πασχάλης και Κυριάκος Χατζηγιαννάκης».