26/04/2024

Ζώης Καπερώνης: Διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Μία πρώτη και μία τρίτη θέση πήρε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu της Ρώμης ο Ζώης Καπερώνης. Ο αθλητής του EFL Αcademy ευχαρίστησε με ανακοίνωση του όσους τον στήριξαν. 


«Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές που έλαβαν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Brazilian jiju jitsu no-gi 2018 στην Ρώμη της Ιταλίας με διακρίσεις ή όχι και για άλλη μια φορά τίμησαν την ελληνική σημαία και την ανέβασαν στον βάθρο των πρωταθλητών. Έτσι και εγώ με την προσπάθεια μου κατέκτησα την: 3η θέση στην open κατηγορία brown belts adults & 1η θέση στην κατηγορία μου +100kgr brown belts». 

Ευxαριστώ πολύ:

Τις σχολές μου και τους προπονητές μου: ( #EFLAcademy# #GracieBarraGreece# Δημήτρης (Μόχου) Παπακωνσταντίνου Cristos Marquez Aris Chajiiakovou Nikos Argyrakis)

Τον φίλο μου και προπονητή μου Johnys Part #johnys_training_team#) που με βοήθησε για άλλη μια φορά στην προετοιμασία μου.

Τους χορηγούς μου:#Hothotburger# #angelopouloshair##ypografi_stergiou# #savvaskebap# #Fitshopgr# #bodymove# #PerfectNutritiongr# #playsafe# #athloncustomsporswear# #adamogurologos# ).

Τους γιατρούς μου Thanos Adam και Κωνσταντίνος Δαβιτίδης που μου δίνει πάντα τις καλύτερες ιατρικές συμβουλές.

Τούς φυσικοθεραπευτές μου Katerina Lianou Antonis Giassaris #kinisikaitherapia# που με κρατούν πάντα σε υγιή κατάσταση σε καθε αγωνιστική μου δράση.

Μα πάνω απο όλα την οικογένεια μου και την πριγκίπισσα μου που είναι πάντα δίπλα μου με στηρίζει και με ακολουθεί σε κάθε μου ταξίδι».