29/03/2024

Γιώργος Κατσινόπουλος: Από νομάς…. «ασημένιος» στο Brazilian Jiu Jitsu

Δυνατά επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το reality επιβίωσης «Νομάδες» ο Γιώργος Κατσινόπουλος, που αφού κατέκτησε δύο μετάλλια στο Λονδίνο τον προηγούμενο μήνα, ήρθε και το ασημένιο στην Ρώμη.


Ο έμπειρος μαχητής αγωνίστηκε στο στυλ του Brazilian Jiu Jitsu και έφτασε στον τελικό με τραυματισμό στο χέρι που ουσιαστικά του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά.

Υπάρχουν φορές που τα συναισθήματα μας δεν μπορούν να μεταφερθούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. .Ικανοποίηση, Υπερηφάνεια,Συγκίνηση είναι λίγες από τις λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιησω για να περιγράψω αυτό που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν μια ημέρα σαν την σημερινή παρακολουθεις την Γαλανολευκη να κυματίζει αρκετές φορές πάνω στο βάθρο μέσα σε μια άλλη Χώρα. Έλληνες αθλητές που συμμετηχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu στην Ρώμη, κατέθεσαν την ψυχή τους όταν ο Ελληνικός Αθλητισμός δέχεται για ακόμα μια φορά έναν βρώμικο Πόλεμο από (Ελληνες)που δεν έχουν σηκωθεί πότε από την καρέκλα του γραφείου τους. ..Το δικό μου Ασημένιο Μετάλλιο στην κατηγορία μου είναι απλα ένα λιθαράκι σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία. .Χρόνια Πολλά Ελλάδα μας!Χρόνια Πολλά Πατρίδα μας!.Με Σεβασμό κι Αγάπη από όλη την Ελληνική αποστολή. . #2nd_place #EUROPEAN_BJJ_CHAMPIONSHIP #brazilianjiujitsu #Gfteam #gfteamgreece #juliocesar #katsinoteam #qnt #25Μαρτιου #χρόνια_πολλα_Ελλαδα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Katsinopoulos (@georgekatsinopoulosofficial) στις