23/04/2024

Αποτελέσματα και GIFS του METAMORIS 4

Συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις του BJJ event METAMORIS αφού και η 4η εκδοχή του ενθουσίασε τον κόσμο και πως να μην το κάνει άραγε αφού έχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου αλλά και κράχτες, όπως ο Chael Sonnen. Ο οποίος προσπάθησε χτες, για περισσότερο από 10 λεπτά να κλειδώσει το παιχνίδι του Galvao με την πάλη του και τα κατάφερε καλά μέχρι που ο Βραζιλιάνος βρήκε μια μικρή ευκαιρία, την έκανε μεγάλη και τον «έπνιξε» με ένα rear naked choke. Ο Sonnen δεν είχε ιδιαίτερες ελπίδες έτσι και αλλιώς αλλά σίγουρα έφερε βλέμματα στο Metamoris.

Αντιθέτως, ο έτερος UFCer Josh Barnett ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα κράχτης αφού η ικανότητά του στο catch wrestling είναι γνωστή και το απέδειξε και εχτές όταν έκανε tap τον σπουδαίο Dean Lister για πρώτη φορά τα τελευταία 17 χρόνια! ιδιαίτερα σημαντική και η εμφάνιση του Barnett με το κλασσικό speedo μαγιουδάκι που φορούσαν και φοράνε ακόμη οι catch wrestlers, οι οποίοι για όσους δεν ξέρουν έχουν μια διαχρονική κόντρα με το BJJ.

Όσον αφορά τα άλλα αποτελέσματα, είχαμε αρκετές ισοπαλίες αφού το σύστημα του Metamoris επιτρέπει «τελείωμα» μόνο με υποταγή η διακοπή, αν ο χρόνος λήξει είναι πάντα ισοπαλία.

O Andre Galvao κέρδισε τον Chael Sonnen με υποταγή  (rear-naked choke)

Josh Barnett κέρδισε τον. Dean Lister με υποταγή  (scarf hold compression)

Secret Match: Baret Yoshida  και ο  Jeff Glover ισοπαλία

Vinny Magalhaes  και ο  Keenan Cornelius ισοπαλία

Saulo Ribeiro και ο Rodrigo Medeiros ισοπαλία

Garry Tonon κέρδισε τον Kit Dale με υποταγή (guillotine choke)