24/04/2024

Ανέστης Τσολαρίδης: «Θέλω να παίζω με τους καλύτερους»

Ο Τσολαρίδης βάζει ψηλά τον πήχη ενόψει της συνέχειας

Η πρόσφατη νίκη του Ανέστη Τσολαρίδη στο Submissionism ήταν μόνο η αρχή για τον αθλητή της Fighting Global Team, που βάζει πλώρη για το παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fightsports.gr.

«H νίκη στο Submissionism ήταν μια καλή αρχή μετά από την καραντίνα και γενικά την απόσταση απ’τό τατάμι. Eπόμενος στόχος  μου είναι το παγκόσμιο Newasa στο Abhu Dhabi και το Πανευρωπαϊκό της Λισαβόνας», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Τσολαρίδης τονίζει μεταξύ άλλων την σημασία να ανήκεις σε ένα πολυδιάστατο γυμναστήριο όπως η Global Team των Αναστασία Ποντίκα και Βλαδίμηρου Ναζαρένκο. 

«Σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αθλητή  τα πολλά δυνατά σπαρινγκ στο τμήμα του BJJ(Aλέξης Σακελλάρης) και απ’τό ΜΜΑ(Δημήτρης Μαργαριτόπουλος). Στο συμβουλευτικό κομμάτι όλοι οι προπονητές έχουν αρκετή εμπειρία και γνώση για καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να αποκτησω«, υπογραμμίζει ο ταλαντούχος αθλητής που διαθέτει καλούς sparring partners που ανεβάζουν και τον ίδιο σε επίπεδο.

«Ο Κύριλλος(Γιακούμπ) και ο Μίλτος(Αποστολάκης) είναι δύο παιδιά με τα οποία ξεκίνησαμε μαζί την πορεία μας στις πολεμικές τέχνες. Είναι δίπλα μου σε αγωνιστικό επίπεδο ως τα καλύτερα σπαρινγκ που μπορώ να έχω αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που είναι όλη μέρα στο γυμναστήριο να έχει δίπλα του τέτοιους ανθρώπους, ανταγωνιστικα σπαρινγκ και κάλους φιλους».

Τέλος ο Τσολαρίδης έστειλε το μήνυμα του στο κοινό και τι μπορούν να περιμένουν από εκείνον.
 
«Εξέλιξη, σκοπεύω να γίνω ο καλύτερος, και το κοινό θα δει ακριβώς αυτό. Θέλω να αντιμετωπίσω τους καλύτερους, είτε στην εγχώρια σκηνή είτε στο εξωτερικο».