25/04/2024

Ίδρυση της ελληνικής ένωσης LUTA LIVRE SUBMISSION

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την ίδρυση της Ελληνικής Ένωσης  Luta Livre Submission. Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι αποτέλεσμα της ανάγκης  προώθησης και εξάπλωση  των αυθεντικών τεχνικών και του αληθινού πνεύματος του Luta Livre Submission στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ένωση Luta Livre Submission είναι ο μόνος φορέας στην Ελλάδα που μπορεί να εγγυηθεί τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε κάθε επίπεδο, ως μέλος της Federacao de Luta Livre Submission do estado do Rio de Janeiro.

Ανάμεσα στους σκοπούς μας, όπως αυτοί ορίζονται από το καταστατικό μας, είναι:

– Η ουσιαστική συμβολή των εκπαίδευτων του Luta Livre Submission στη διαμόρφωση και άσκηση του αντικείμενο.

– Η αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτή του Luta Livre Submission, η καλλιέργεια εποικοδομητικών σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης τόσο μεταξύ των μελών της Ένωσης όσο και με συναδέλφους του εξωτερικού, η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο αντικείμενο του Luta Livre Submission και η συνεχής ενημέρωση.

– Ο σεβασμός των κανόνων δεοντολογίας  που έχει εισηγηθεί η Ένωση και η μέριμνα για εφαρμογή τους.

– Η ενθάρρυνση του Luta Livre Submission και η προβολή του στο εξωτερικό.

– Η καλλιέργεια συνθηκών τέτοιων που να ευνοούν την ανάπτυξη του Luta Livre Submission.

– Η προάσπιση κοινών συμφερόντων και η προστασία του Luta Livre Submission .

– Στις προθέσεις της Ένωσης είναι  απονομή ζωνών στο Luta Livre Submission,  τέλεση σεμιναρίων με σκοπό την πρόοδο των εκπαίδευτων.

Επιπλέον, η δυναμική ιστοσελιδα της Ένωσης (www.lutalivre.gr) θα λειτουργήσει ως τόπος αρχειακού υλικού με φωτογραφίες  και video , αλλά και ως ένα κομβικό σημείο ανταλλαγής και ενημέρωσης για το Luta Livre Submission στην Ελλάδα.

Είμαστε σίγουροι πως η παρουσία της Ελληνικής Ένωσης  Luta Livre Submission θα στηρίξει και θα προωθήσει το ελληνικό Luta Livre Submission και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας παρακαλούμε χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική διεύθυνση: lutalivresubmissiongreece@gmail.com

Με εκτίμηση

Τα ιδρυτικά μέλη του της Ένωσης.