23/04/2024

Έτοιμο το Train Box του Γιώργου Κατσινόπουλου

Μπορεί να αναχωρεί για το reality show των Nomads όμως ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ήδη ετοίμασε τον καινούριο μαχητικό του χώρο στα Βόρεια Προάστια ονόματι Train Box ενώ όπως μαθαίνουμε θα διδάσκει μεγάλο όνομα από την Βραζιλία και στο Muay Thai από την Ταϊλάνδη. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Σε 2500τμ το μεγαλυτερο και πληρέστερο gym/club των Βορείων Προαστίων για όλη την οικογένεια με την απόλυτη εξειδίκευση στις Πολεμικές Τέχνες, το Fitness, το Crossfit και το Pilates Reformer, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους ανθρώπους που σέβονται και επενδύουν στην ψυχική και σωματική τους καλλιέργεια..

Παρέχοντας 5 διαφορετικές αίθουσες με επιλεγμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ειναι ετοιμο να καλυψει και να εξυπηρετήσει ακόμα και μια πολύτεκνη οικογένεια την ίδια χρονική στιγμή.. Ενα υπερπληρες γυμναστήριο, συναντά το άθλημα του crossfit, το Functional Training,το Cross Cage, τα κρεβάτια Pilates Reformer, και την μαγεία των Μαχητικών Τεχνών για Ενήλικες και παιδιά με τμήματα Brazilian Jiu Jitsu, Karate, Muay Thai, Boxing, Mma, και Ρυθμική γυμναστική..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σε 2500τμ το μεγαλύτερο και πληρέστερο gym/club των Βορείων Προαστίων για όλη την οικογένεια με την απόλυτη εξειδίκευση στις Πολεμικές Τέχνες, το Fitness, το Crossfit και το Pilates Reformer, ειναι έτοιμο να υποδεχθεί τους ανθρώπους που σέβονται και επενδύουν στην ψυχική και σωματική τους καλλιέργεια..

Παρέχοντας 5 διαφορετικές αίθουσες με επιλεγμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ειναι ετοιμο να καλυψει και να εξυπηρετήσει ακόμα και μια πολύτεκνη οικογένεια την ίδια χρονική στιγμή..

Ενα υπερπληρες γυμναστήριο, συναντά το άθλημα του crossfit, το Functional Training,το Cross Cage, τα κρεβάτια Pilates Reformer, και την μαγεία των Μαχητικών Τεχνών για Ενήλικες και παιδιά με τμήματα Brazilian Jiu Jitsu, Karate, Muay Thai, Boxing, Mma, και Ρυθμική γυμναστική..».