04/03/2021

Συνεργασία Fightersdome.gr-GRIPS Athletics

Το Fightersdome.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με την κορυφαία ανερχόμενη εταιρία GRIPS Athletics!

Η Grips κάνει την πρώτη της εμφάνιση στη χώρα μας, προωθώντας τα προϊόντα της μέσω του Fightersdome.gr.

Τα μοναδικά και καταπληκτικά σχέδια της σε βερμούδες και BJJ Gi, σε συνδιασμό με την απαράμελη ποιότητά της, είναι αυτά που αποτελούν την καλύτερη σχέση μεταξύ τιμής και προϊόντος.

Τα Gi σε τέσσερα χρώματα, με την εσωτερική τους επένδυση σε τύπου Ιαπωνικό σχέδιο, προσδίδουν μία ιδιαίτερη εικόνα, καθώς επίσης είναι “pre-shrunk” ώστε να μην μαζεύουν στο πλύσημο για να αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οι βερμούδες με την άνετη γραμμή τους επιτρέπουν σε αθλητές grappling και mma μεγάλο εύρος κινήσεων, ενώ παράλληλα είναι πολύ ανθεκτικές σε κακουχίες. Περιλαμβάνουν αντιολισθιτικό λάστιχο στην μέση για να μην γλυστράει την ώρα της προπόνησης, τετραπλό δέσιμο για μέγιστη εφαρμογή και ανθεκτικό κορδόνι στη μέση. Τα σχέδια που ξεχωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλο είναι το Samurai και το Flames, καθώς και τα Camouflage Night και Camouflage Ice.

Όλα τα νέα αυθεντικά προϊόντα της Grips θα τα βρείτε πατώντας στο link: http://www.fightersdome.gr/index.php?route=product/manufacturer&manufacturer_id=19  στις καλύτερες τιμές  της αγοράς,με τα φθηνότερα μεταφορικά για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

http://www.facebook.com/FightersDome.Gr

ώστε να μαθαίνετε άμεσα για νέες παραλαβές προϊόντων,διαγωνισμούς και  μεγάλες προσφορές !!

FightersDome.Gr

Unique Fighting Sportwear

no images were found