11/12/2019

Σεμινάριο Brazilian Jiu Jitsu στο Kinesis Fight Club

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Στις 6 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Kinesis Fight Club στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο βραζιλιάνικου Jiu Jitsu με τον Νίκο Γουγούλα.Το Kinesis Fight Club στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εντάσσει πλέον και το Βραζιλιάνικο Ju Jitsu.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του πιο καταρτισμένου δασκάλου στην βόρεια Ελλάδα τον κύριο Νίκο Γουγούλα, η μοναδική μαύρη ζώνη στην βόρειο Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ibjjf και υπεύθυνος βορείου Ελλάδος για το bjj της ΕΦΕΟΖΖ και μέλος της τεχνικής επιτροπής.

Το Brazilian Ju Jitsu είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη πολεμική τέχνη παγκόσμιος. Είναι κλάδος άθλησης της επίσημης αναγνωρισμένης ομοσπονδίας Ju Jitsu από την γενική γραμματεία αθλητισμού.Έτσι δίνεται η δυνατότητα μοριοδότησης αθλητών για πιο εύκολη πρόσβαση σε πανεπιστήμια.Πλέον εκτός από την δυνατότητα μοριοδότησης που έδιναν τα ήδη υπάρχοντα αθλήματα του Karate και Kick Boxing προστέθηκε και αυτό.

Η επίσημη συνεργασία με το Gougoulas Team επισφραγίστηκε στο τελευταίο σεμινάριο που δίδαξε ο κύριος Γουγούλας στην Θεσσαλονίκη.

brazilian jiu jitsu kinesis