Ανακοίνωση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Ανακοίνωση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu διεξάγεται στις 11 Μαρτίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


1)΄Ολοι οι Αθλητές για να συμμετάσχουν πρέπει να έχουν Ελληνική Ταυτότητα η διαβατήριο και πρέπει να έχουν ένα από τα 2 έγγραφα μαζί τους κατά την διάρκεια των αγώνων.

2) Όλοι οι Αθλητές και οι σύλλογοί τους πρέπει να είναι εγγεγραμένοι στην Ομοσπονδία της Εφεοζζ και να έχουν βγάλει δελτίο αθλητή*, καθώς και να έχουν ολοκληρώσει τις ιατρικές τους εξετάσεις για το έτος 2016-17.*Οι αθλητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο τους ή φώτο του Δελτίου μέσω smartphone.

3) Όλοι οι Αθλητές που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο BJJ πρέπει να έχουν Gi χρώματος λευκού, μπλέ ή μαύρου.

4) Απαγορεύεται η χρήση σπασουάρ, καθώς και οι επιγονατίδες.

5) Για τους αθλητές κάτω των 18 ετών οι Προπονητές πρέπει να έχουν μαζί τους και να παραδόσουν στους υπευθήνους της Ομοσπονδίας έγγραφη συγκατάθεση γονέα, για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

6) Σε περίπτωση που ένας αθλητής Δεν έχει κανέναν αντίπαλο στην κατηγορία του και δεν υπάρχει Open κατηγορία που μπορεί να συμμετάσχει, Ο αθλητής έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή της συμμετοχής του. Αν ο αθλητής δεν έχει ακολουθήσει την διαδικασία επιστροφής της συμμετοχής του μέχρι την λήξη προθεσμίας εγγραφών η διοργάνωση κατά την διάρκεια δημιουργίας των Bracket θα ενώσει κατηγορίες αθλητών με κατηγορίες 3 και κάτω αθλητών. π.χ. σε κατηγορία Master 2, 76 κιλά, συμμετοχή 1 αθλητής. Κατηγορία Master 1, 76 Κιλά, συμμετοχή 2 αθλητές. Οι κατηγορίες θα ενωθούν.

7) Σε περίπτωση που ένας αθλητής θέλει να αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα, μπορεί να ζητήσει επιστροφή της συμμετοχής του ΠΡΙΝτην λήξη προθεσμίας Εγγραφών, μέσω της επιλογής Refund του smoothcomp.*Αν ο αθλητής δεν καταφέρει λόγο τεχνικών προβλημάτων να χρησιμοποιήσει την επιλογή Refund θα πρέπει να στείλει mail στους διοργανωτές ΠΡΙΝ την λήξη της προθεσμίας.

8) Σε περίπτωση που ένας αθλητής θέλει να αποσυρθεί λόγο ασθένειας ή τραυματισμού ΜΕΤΑ την λήξη προθεσμίας Εγγραφών θα πρέπει να καταθέσει χαρτί γιατρού από Δημόσιο Νοσοκομείο και η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή την ημέρα των αγώνων.

9) Για την καταμέτρηση πόντων των ομάδων μεταξύ BEST Academy και OVERALL Team θα μετρήσει η υψηλότερη Βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει μια Ομάδα. π.χ. Αν μια Ομάδα έχει συγκεντρώσει 100 βαθμούς στο Overall Team και 120 βαθμούς στο Best Academy θα ληφθεί υπόψιν το «120» στην τελική βαθμολογία κατάταξης.

10) Αν σε μια κατηγορία κιλών συμμετέχουν αθλητές μόνο μιας ομάδας, η κατηγορία θα ενώνεται με την επόμενη κατηγορία βάρους. Εκτός και αν ένας αθλητής της κατηγορίας αλλάξει ομάδα.

11) Όλες οι Εγγραφές των αθλητών και οι πληρωμές συμμετοχής στο Πρωτάθλημα θα γίνουν Μόνο Μέσω του www.smoothcomp.com