27/03/2023

Fury vs Usyk: Συμφώνησαν στους όρους της μάχης

Η μάχη των κορυφαίων είναι μία…ανάσα

Τyson Fury και Oleksandr Usyk είναι πιο κοντά από ποτέ συην συμφωνία για την μάχη του αδιαμβισβήτητου πρωταθλητή στην βαριά κατηγορία. Το πλάνο είναι ο αγώνας να γίνει στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Γουέμπλει. 

Μετά την αποδοχή του Usyk για την μοιρασιά 70-30 υπέρ του Fury ο τελευταίος κάλεσε εκ νέου τον Ουκρανό να υπογράψει τα συμβόλαια. «Έλα και παίξε με τον πραγματικό βασιλιά για  να πάρεις αληθινά χρήματα», ήταν η ατάκα του Fury.

Oι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι με την συμφωνία που αφορά τον αγώνα, αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους για να αποδείξουν πως μόνο ένας αξίζει να είναι στον θρόνο. 

Ο πρόεδρος της WBA Gilberto Mendoza αποκάλυψε στο ESPN πως οι ατζέντηδες των δύο πυγμάχων έδωσαν πράσινο φως για να προχωρήσει η συμφωνία.