29/03/2024

Όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου πυγμαχίας Alexander the Great

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κύπελλο πυγμαχίας Alexander the Great στην Δραπετσώνα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομοσπονδίας πυγμαχίας αλλά και όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου που είχε μερικούς από τους κορυφαίους πυγμάχους της χώρας:


«ΝΕΝΙΚΗΚΑΤΕ ΝΙΚΗΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ, ΕΥΓΕ

Κάπως έτσι θα προσφωνούσαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι την τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων που προεδρεύει ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

Νέο ύφος ,νέες ιδέες , και νέες τακτικές παρουσίασαν ένα υπερθέαμα που καθήλωσαν τους φιλάθλους στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην Δραπετσώνα, που στις εξέδρες του και στον αγωνιστικό χώρο δεν έπεφτε καρφίτσα.

Καλύτερος πυγμάχος της διοργάνωσης ανακηρύχθηκε ο Παύλος Πουλίκος Τσαγκράκος του Ολυμπιακού όπου μαζί με τον Θεοδοσίου Νικόλαο της Άμυνας Πατρών έδωσαν ρεσιτάλ πυγμαχίας.
Αξίζει να σημειωθεί ο υπέροχος αγώνας σε δύναμη – τεχνική και τακτική μεταξύ των πυγμάχων Τσανικίδη του Ολυμπιακού και Ριτζάκη του Παναθηναϊκού που έληξε στον 2ο γύρο λόγο τραυματισμού του τελευταίου.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ιππασίας κος Ισίδωρος Κούβελος , ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού κος Μιχάλης Κουντούρης και αρκετοί επώνυμοι.
Ως Ομοσπονδία κλείνουμε τα αυτιά μας στους κακόβουλους , συκοφάντες και κοιτάζουμε μόνο εμπρός παρουσιάζοντας έργα .

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση μέσω χορηγιών εμοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα 6.000 € σε πυγμάχους και προπονητές και είμαστε ακόμα στην αρχή, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Κώστας Γαζής.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως κάτωθι :

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΗΕΤΙΩΝ – ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΟΣΟΣ ΡΟΔΟΥ WP 5-0 

ΚΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΝΟ ΑΡΗΣ –  ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ WP 5-0

ΜΑΝΔΟΥΡΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ  – ΚΑΡΑΜΑΝΙ ΑΝΤΖΕΛΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΡΥΔ. WP 5-0 

ΠΕΦΑΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΥΓΜΗ WP -Γλυνος Αθανασιος ΠΑΟΚ 5-0

ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΠΥΓΜΗ  – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΝΟ ΑΡΗΣ WP 5-0

GRUBISSICA FRANCESCA ITALY  – ΚΟΥΤΣΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΡΟΣΙΑ WP 4-1

ΤΣΑΓΚΡΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΟΣΦΠ –  ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΥΝΑ ΠΑΤΡΩΝ WP 5-0

ΚΑΤΖΟΓΙΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΦΑΛΟΣ –  ΠΙΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΗΕΤΙΩΝ WP 5-0

ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΣΦΠ –   ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ RSCI 2o»