26/04/2024

Χρυσό μετάλλιο και «Best Fighter» ο Β. Νανιτζανιάν στο Κόσοβο

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο πυγμάχος του ΠΑΟΚ εκπροσωπόντας την εθνική ομάδα νέων σε Διεθνές Τουρνουά στο Κόσοβο! Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου: 


«Τρένο χωρίς φρένο ο Β. Νανιτζανιάν και στο Κόσοβο

Τεράστια επιτυχία για τον Πρωταθλητή μας Βαγγέλη «VanGun» Νανιτζανιάν και τα ελληνικά χρώματα στο Διεθνές Τουρνουά «Lah Nimani», που διεξήχθη στο Κόσοβο! Ο αθλητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο, το δεύτερο σε ένα μήνα μετά την πρώτη θέση που είχε προηγηθεί στο Διεθνές Τουρνουά του Μαυροβουνίου!

Παράλληλα, αναδείχθηκε και «Best Fighter» του Τουρνουά, καθώς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία των βαρέων βαρών (+91kg) όλο το Σαββατοκύριακο αλλά και άκρως εντυπωσιακός πάνω στο ring!

Αναλυτικά, το Σάββατο ο Έλληνας Πρωταθλητής αντιμετώπισε το εμπόδιο του Πρωταθλητή Βουλγαρίας. Παρά τη σωματική διάπλαση του αθλητή από τη γειτονική χώρα, ο Νανιτζανιάν και ο προπονητής του Γιώργος Ελευθεριάδης είχαν καταστρώσει καλά τη στρατηγική τους και οδήγησαν τον αντίπαλο σε εγκατάλειψη στο δεύτερο γύρο του αγώνα! 

Την Κυριακή στο μεγάλο τελικό ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν αντιμετώπισε τον πολύ δυνατό Donald Paluca από την Αλβανία! Εντυπωσιακός για άλλη μία φορά ο Πρωταθλητής μας πρόσφερε θέαμα στο κοινό και με ένα knockdown και μία επίσημη παρατήρηση επί του αθλητή από την Αλβανία έφερε στη Θεσσαλονίκη το Χρυσό μετάλλιο!

Δηλώσεις του Βαγγέλη Νανιτζανιάν στο KosovaPress.com: «Δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα δεύτερο Χρυσό μετάλλιο σε ένα μήνα. Σε κάθε αγώνα παίζω και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου! Ο αντίπαλός μου στον τελικό ήταν πιο ψηλός και σωματώδης από εμένα και αυτό δυσκόλεψε τα πράγματα, αλλά έκανα το παιχνίδι μου, μίλησε η ελληνική ψυχή και κέρδισα το Χρυσό μετάλλιο! Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον μάνατζέρ μου, τον προπονητή μου και όλους όσους ήταν και είναι στο πλευρό μου για την υποστήριξή τους!»