23/04/2024

Χριστίνα Λιναρδάτου: Eίμαι ανεβασμένη ψυχολογικά

Η νίκη της επί της Τamara Miloradovic ανέβασε κι άλλο την ψυχολογία της Χριστίνας Λιναρδάτου που ενόψει της μεγάλης μάχης με την Τζενυ Τασίδου δείχνει πανέτοιμη. Η εντυπωσιακή πυγμάχος, δεν μας άνοιξε τα χαρτιά της όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει, ωστόσο δήλωσε πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη απ’ ότι στο ματς με την Σέρβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Fightsports. gr:

 Νίκησες και τώρα έχει σειρά η Τασίδου… Ο αγώνας σου με την Σέρβα σου έφτιαξε περισσότερο την ψυχολογία ενόψει της Τζένης;

“Ο αγώνας μου με τη Σέρβα ήταν μια ακόμη αγωνιστική εμπειρία! Εννοείται πως μου έφτιαξε περισσότερο την ψυχολογία,όπως κ όλοι οι υπόλοιποι αγώνες,γιατί όταν βλέπεις τα αποτελέσματα των στερήσεων,της συνεχής προσπάθειας….τη υπέρβασης,αν μη τι άλλο ανεβαίνεις ψυχολογικά”!

Έχετε οι δύο σας ένα πολύ διαφορετικό στυλ… Θα προσαρμόσεις το παιχνίδι σου ανάλογα με την Τζένη, η θα παίξεις με τον δικό σου τρόπο;;;

“ Αυτά αφορούν μόνο τον προπονητή μου,μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τέτοιες οδηγίες,και έτσι να ήταν όμως δεν θα σας το έλεγα,ότι αφορά τον αγώνα,θα το δείτε πάνω στο ring”!

 Στον αγώνα του Scorpion είδαμε το 100% της Χριστίνας η θα το δούμε στο Battle???

“Η πυγμαχία είναι η μεγάλη μου αγάπη! Συνέχεια προσπαθώ να βελτιώνομαι,οπότε την απάντηση την έχετε,όσο καλά κ αν τα πάω σε έναν αγώνα,ποτέ δεν θα είναι το 100% γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»!!!