29/03/2024

Χριστίνα Λιναρδάτου: Η δεύτερη γυναίκα μέλος του ΣΕΠ

Η Χριστίνα Λιναρδάτου είναι πλέον μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Γίνεται η δεύτερη γυναίκα επαγγελματίας πυγμάχος του Συνδέσμου μετά τη Μαρία Σεμερτζόγλου και θα τον εκπροσωπεί στον ελληνικό και στο διεθνή χώρο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η 28χρονη Ελληνίδα αθλήτρια θα δώσει τον πρώτο της διεθνή αγώνα το Σάββατο 19 Μαρτίου  στο 3οκλειστό δημοτικό Γυμναστήριο Φυλής στο πλαίσιο του σπουδαίου διεθνούς τουρνουά επαγγελματικής πυγμαχίας Star’s Boxing, που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 17:30.

Το κορυφαίο αυτό Boxing Event, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΠ, θα έχει ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη , που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα 10 γύρων των τριών λεπτών έκαστος τον Γεωργιανό Μικέλ Αβακιάν, αλλά και τη Χριστίνα Λιναρδάτου, η οποία θα αντιμετωπίσει την Γεωργιανή Λέλα Τερασβίλι σε αγώνα οχτώ γύρων των δύο λεπτών. Η αντίπαλος της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας προέρχεται από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στα διεθνή παιχνίδια της».

Λιναρδάτου: «Στόχος μου ένας ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος τίτλος»

Η Χριστίνα Λιναρδάτου μετά την υπογραφή της με τον ΣΕΠ: «Στόχος μου είναι ένας ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος τίτλος. Η υπογραφή της κάρτας συνεργασίας με τον ΣΕΠ σημαίνει πάρα πολλά για μένα, ενώ αλλάζουν τα δεδομένα και για πολλούς άλλους επαγγελματίες πυγμάχους.  Είναι σημαντικό που εδώ και 1,5 χρόνο υπάρχει ο Σύνδεσμος και ο Γιώργος Στεφανόπουλος στην Ελλάδα. Είναι αξιόλογη η δουλειά που γίνεται και η προσπάθεια αυτή αξίζει επιβράβευση».