27/04/2024

Χριστίνα Λιναρδάτου: Δυνατή και με ψυχή η Πανταζή!

Την καλύτερη άποψη για την ερχόμενη αντίπαλο της Μαρία Πανταζή, έχει η Χριστίνα Λιναρδάτου που δείχνει να γνωρίζει τι πρόκειται να αντιμετωπίσει, ωστόσο δεν φοβάται τίποτα, για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Scorpion Night, του Γιώργου Σαριδάκη.

« Είμαι πολύ καλά αγωνιστικά. Είναι φυσικό αφού από τότε που αποφάσισα να ασχοληθώ με την πυγμαχία, όλα γίνονται όπως πρέπει. Δηλαδή σωστός προγραμματισμός και πειθαρχία».

Όσον αφορά την “Iron Barbie” η Λιναρδάτου τόνισε:

“ Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη αντίπαλος. Προσπαθώ να ακολουθώ πάντα τις οδηγίες του προπονητή μου. Δεν υποτιμάω ούτε υπερεκτιμάω κάποια αθλήτρια. Η Μαρία είναι πολύ έμπειρη με διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σκοπός μου δεν είναι να κερδίσω την καλύτερη. Σκοπός  μου είναι να αποκτήσω όση περισσότερη εμπειρία μπορώ. Αυτό δεν σημαίνει πως απ’ αυτόν τον αγώνα θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία μου, η κάποιος αγώνας που μπορεί να δώσω στο εξωτερικό».

Τέλος σε ερώτηση μας αν θεωρεί τον εαυτό της φαβορί, η «Black Mamba», αποποιείται του ρόλου:

« Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί. Η Μαρία είναι πολύ δυνατή αθλήτρια και με ψυχή. Άλλωστε δεν είναι τυχαία όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Ο αγώνα είναι πυγμαχικός, ωστόσο αυτό δεν με εφησυχάζει, μια κι απ’ ότι έχω προσέξει στους αγώνες της χρησιμοποιεί κυρίως χέρια και λιγότερο πόδια».