25/04/2024

Χορηγία της Force-1 στους διασυλλογικούς αγώνες του Βυζαντινού Target Sport Club

H εταιρεία Force-1 θα χορηγήσει αθλητικό υλικό στους διασυλλογικούς αγώνες του Βυζαντινού Target Sport Club όπου θα αγωνιστούν οι σύλλογοι Άρης Νικαίας, Σύλλογος Πυγμαχίας Άρτας «ΤΛΑΣΙΜΑΧΟΣ Ο ΑΜΒΡΑΚΙΩΤΗΣ» και Caestus Gym. Αναλυτικά το δελτίο του Βυζαντινού. 


«Υπογράφηκε επίσημα η συνεργασία της Force-1 με την Ε.Ο.Π. για την χορηγία αθλητικού εξοπλισμού. Η Force-1 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας STING στην Ελλάδα, χορήγησε προϊόντα που έχουν την αναγνώριση της AIBA για την ασφαλή διεξαγωγή όλων των επίσημων αθλητικών διοργανώσεων σε πανελλήνιο επίπεδο που είναι υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.

Τα προϊόντα της αυστραλιανής μάρκας STING, έχουν την αναγνώριση καταλληλότητας και ασφάλειας από την ΑIBA και αγωνίστηκαν αποκλειστικά με αυτά οι μεγαλύτεροι αθλητές του κόσμου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.

Επίσης η Force-1 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Boxeur Des Rues στην Ελλάδα, επέλεξε στολές πυγμαχίας για την Ελληνική εθνική ομάδα αυτής της μάρκας που έχει ξεχωρίσει για το design και την ποιότητα της, έχει άλλωστε την έδρα της στην καρδιά της μόδας, το Μιλάνο.

Το κόστος του αθλητικού υλικού ανήκει στην Force-1 αφού ως γνωστό καμία πολυεθνική εταιρεία δεν αναλαμβάνει τα έξοδα για χορηγίες αλλά αυτά επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αντιπρόσωπο κάθε χώρας. Κίνητρο και ευχή του είναι να βοηθήσει το άθλημα της πυγμαχίας και να στηρίξει τους αθλητές της εθνικής ομάδας πυγμαχίας.

Η εταιρεία STING περήφανα δέχτηκε την αναγνώριση της AIBΑ για την φροντίδα στην ασφάλεια των αθλητών μέσω των ποιοτικών προϊόντων της που ακολουθούν τις προδιαγραφές της ΑΙΒΑ (International Boxing Association).

Η ΑΙΒΑ σειρά γαντιών,  κασκών και μπαντάζ έχει περάσει τους εντατικούς εργαστηριακούς ελέγχους κι πληρεί τα υψηλά στάνταρς που απαιτούνται για τους διεθνείς ερασιτεχνικούς αγώνες και στους καινούριους ΑΙΒΑ Pro Boxing (APB) αγώνες».