25/04/2024

«Χοντρό» άκυρο Mayweather σε Pacquiao!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είχαμε αναθαρρήσει κάπως και να σας μεταφέραμε την είδηση από τις μακρινές ΗΠΑ ότι ένας αγώνας Mayweather Vs Pacquiao… ψήνεται περισσότερο από ποτέ, όμως ο Αμερικάνος φρόντισε για μία ακόμη φορά να μας περάσει από… σκωτσέζικο ντους.

Ο αήττητος Floyd, λοιπόν, είχε αφήσει να διαρρεύσει από την ομάδα του, πριν τη μάχη του με τον Guerrero, πως η αντίστοιχη του Pac-Man του έκανε εκ νέου κρούση για αγώνα. Συγκεκριμένα, η είδηση ανέφερε ότι ο Φιλιππινέζος προσέφερε το 60% των εσόδων στον αντίπαλό του με τον δεύτερο να λέει πως θα απαντήσει μετά το παιχνίδι της 4ης Μαΐου…

Απάντησε! Όμως όχι αυτό που περιμέναμε… Σύμφωνα, λοιπόν, με τα Μέσα στις ΗΠΑ ο Floyd φέρεται να είπε πως ο αγώνας του με τον Pacquiao θα αποτελέσει αυτή τη στιγμή μια τεράστια κοροϊδία που ο αποκλειστικός σκοπός της θα είναι τα κέρδη.

Κοροϊδία θα είναι σύμφωνα με τον Floyd να καλέσει τους φανς τον δουν να παίζει με έναν αντίπαλο που έχει κάνει την ήττα… αδερφή του και τον συνοδεύει στους τελευταίους αγώνες του.